Čizme preko koljena: 18 fantastičnih načina da ih nosite ove zime

0

Čizme preko koljena veoma su moderne, privlačne i popularne, a na sljedećih osamnaest načina možete ih kombinovati ove sezone.

Čizme i haljina sa izrezom


Haljine veoma rado nosimo i tokom zimske sezone. Mogu se pronaći mnogobrojni modeli ovog popularnog komada garderobe, a koji su prilagođeni vremeneskim uslovima (napravljeni su od toplijih materijala). Što se tiče modela i tu su opcije zaista mnogobrojne, ali kada se radi o čizmama preko koljena i haljinama, najbolje je kombinovati mini haljine i čizme. Međutim, drugi modeli su takođe zgodni za kombinovanje sa čizmama preko koljena, a jedan od njih svakako je i midi haljina sa izrezom.

Čizme i kaput


Vjerovatno i jedna od najboljih kombinacija tokom hladnih zimskih dana, čizme i kaput su izbor s kojim nema greške (ali ni zime). Ispod kaputa se obucite slojevito i spremni ste i za najhladniji zimski dan.

Čizme i mini haljina


Sjajan efekat možete postići kombinovanjem mini haljije i čizama preko koljena. Ovdje bi bilo dobro da gornji dio haljine bude zatvoren (što zbog hladnoće, što zbog njene dužine). Što se tiče boja, tu takođe možete postići fantastičan efekat ukoliko se odlučite za kombinaciju toplih, braon nijansi sa bordo.

Čizme i bijele farmerice


Bijele farmerice uvijek su dobar izbor, bez obzira na sezone i vremenske prilike, a veoma lako se mogu unijeti u svakodnevni stajling. Ono što je sigurno jeste da vam one mogu pomoći da izgledate svježe i moderno, a u kombinaciji sa čizmama preko koljena i veoma popularno.

Čizme i moto jakna


Crna, moto kožna jakna sada je već postala klasični komad garderobe. Ona je i jedan od najpopularnijih modela, ali nije rezervisana samo za modne buntovnice. Moto jaknu veoma dobro možete iskombinovati i sa drugim klasičnim komadima garderobe, a koji su malo elegantniji (imajući u vidu da je ona ležerna). Haljina i čizme preko koljena dobitna su kombinacija.

Čizme i helanke


Možete mrštiti čelo koliko god želite (nemojte, dobićete bore!), ali je činjenica da su helanke veoma ugodne i multifunkcionalne. Najbolje ih je kombinovati sa tunikama, dužim majicama ili džemperima pa čak i košuljama. Takođe, u ovom slučaju veoma dobro se slažu i sa čizmama preko koljena.

Čizme i kožna mini suknja


Koža je uvijek popularan materijal, bilo da se radi o prirodnoj ili vještačkoj. Osim popularnih jakni i mantila, veoma lako možete nositi i kožne pantalone i suknje. Doduše, kožna mini suknja definitivno je fantastičan izbor kada je riječ o kombinovanju sa čizmama preko koljena. O dužini suknje odlučujete vi, ali ipak pazite da ne bude prekratka.

Čizme i asimetrična suknja


Postoje razni modeli asimetrične suknje, ali to nimalo ne utiče na njenu popularnost i privlačnost. Veoma jednostavna za kombinivanje, asimetrična suknja je i jedan od onih modela koji vam mogu pomoći da odvučete pažnju sa malih nedostataka na tijelu (kao što su bokovi ili stomak), a zbog kojih se možda osjećate i pomalo nesigurno. Ona je odlična i za kombinovanje sa čizmama preko koljena te je, u zavisnosti od modela, možete nositi u svim prilikama.

Moderna u crnom


S crnom nema nekog prevelikog razmišljanja i premišljanja, a kada ne znate šta obući, ona je uvijek najjednostavniji i najočigledniji izbor. Ipak, da ne biste izgledali previše jednolično, crnoj dodajte i komad garderobe koji je u svjetlijoj (ili bijeloj) nijansi. Time ćete cjelokupnu kombinaciju učiniti zanimljivijom i privlačnijom.

Čizme i suknja na preklop


Ukoliko ste misliti kako je suknja na preklop rezervisana samo za tople dane, tu se grdno varate. Naime, možete je nositi tokom svih sezona pa tako i tokom zime. Što se tiče samog kombinovanja ovog popularnog modela suknje, opcije su zaista mnogobrojne, a jedna od najboljih svakako je sa košuljom i čizmama preko koljena (bar što se tiče zimske sezone).

Čizme i iscijepane farmerice


Kao jedan od najpopularnijih modela, iscijepane farmerice sigurno su našle mjesto u ormaru svake žene. Veoma lako se mogu ukomponovati i u zimski stajling, a vi samo obratite pažnju na to da ne budu previše iscijepane, jer vam sigurno nije cilj da vam bude hladno.

Čizme i boho košulja


Unesite dašak ljeta i topline u svoj zimski stajling tako što ćete se odlučiti za košulju ili bluzu u boho stilu. Veoma nježna i privlačna, upravo ona vam može pomoći da imate sjajan (pomalo i neočekivan) stajling tokom zimske sezone.

Čizme i džemper haljina


Džemper haljina je veoma poželjan model tokom zimske sezone. Ona je i jedan od onih komada garderobe koji ne zahtijevaju neko pretjerano stilizovanje, ali uvijek je možete “obogatiti” pomoću raznih asesoara.

Čizme i krzno


Bundice i jakne od vještačkog krzna uvijek izbiju u prvi plan tokom hladnih zimskih dana, a veoma su zgodne za sve prilike. Možete ih kombinovati s čim god poželite, a čizme preko koljena i haljina samo su jedna od prekrasnih opcija.

Čizme i plisirana suknja


Veoma rado viđen gost u ljetnjem ormaru svake žene, plisiranu suknju možete nositi i tokom zimske sezone. Naravno, cjelokupni stajling morate prilagoditi hladnom danu, a plisiranu suknju možete veoma lako i jednostavno kombinovati i sa čizmama preko koljena. Bilo bi dobro da ispod nosite deblje čarape ili pamučne helanke, jer ipak želite da vam bude dovoljno toplo.

Čizme i karirana haljina


Karirana haljina može biti veoma jednostavna za kombinovanje, a komad je odjeće koji (vrlo vjerovatno) imaju skoro pa sve zaposlene žene. Ukoliko je uzorak sivi, onda još bolje, jer ga je mnogo lakše kombinovati sa asesoarima. Takođe, ona se odlično slaže i sa crnom pa, ako ste u žurbi, nema potrebe za komplikovanjem.

Čizme i dugi kardigan


Ovaj model kardigana veoma je popularan, ali ono što mu je mana jeste da ne postoji dovoljno “debeo” kardigan da bi se mogao nositi bez jakne ili kaputa. A, sa dugim kardiganom i dužinu jakne ili kaputa trebalo bi prilagoditi njegovoj dužini. Ipak, on se odlično slaže sa čizmama preko koljena i farmericana te stvara veoma ležernu kombinaciju.

Čizme i asimetrična plisirana suknja


Kao što već rekosmo, postoje mnogobrojni modeli asimetrične suknje, a plisirana je svakako jedan od njih. Odlično se slaže sa čizmama preko koljena, a komad je garderobe koji se može nositi u dosta prigoda mada bi bilo možda najbolje da izbjegavate da se pojavljujete u njoj na poslu ili na svečanostima. Sve u svemu, ona je veoma privlačan komad garderobe koji vam može pomoći da izgledate veoma moderno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info