Dnevni horoskop za 22.12.2015.

0

Ovan

OvanDanašnja planetarna energija podstiče vas na agresivniji pristup, ali nemojte se pretjerano ohrabriti i postupati bahahto prema svima. Imate tendenciju da pretjerujete u svemu čega se prihvatite. Ponekad ipak treba imati mjeru. Inače ste topla osoba pa zašto ne biste to iskoristili?

 

Bik

BikSvojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutrašnji nemir, koji je tek prolazne prirode. Pokazaćete zavidnu sposobnost u procesu vođenja poslovnih pregovora, ali i u rješavanju intimnih problema – partner bi vam se u nečemu mogao povjeriti.

 

Blizanci

BlizanciImaćete neujednačenu energiju – htjećete previše toga odjednom i tako ćete navući sebi na vrat mnoštvo obaveza. Držite se na odstojanju od kolega koji vole ogovarati i naslađivati se tuđim problemima. Nemojte biti nepovjerljivi prema partneru i ljubomorom gušiti vaš odnos. Dajte mu slobode i u kretanju, ali i u načinu razmišljanja.

 

Rak

RakKoncentracija i pamćenje biće vam odlični pa će mnogi imati od vas koristi. Znaćete dati dobar savjet ili ćete nekome biti podrška. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima. Lično zadovoljstvo malo će vam značiti ukoliko vam ne pođe za rukom da usrećite bližnje. Izlazićete im u susret, pomagati i biti na raspolaganju na sve načine.

 

Lav

LavTeško ćete se fokusirati na obaveze pa će vam pažnja biti raspršena. Moguće su nepredvidive situacije i zbivanja, naročito na poslu. Svaki propust ćete teško ispraviti pa ništa ne prepuštajte slučajnostima. Ipak, zato će vam u ljubavi sve krenuti – simpatija vas napokon primjećuje!

 

Djevica

DjevicaViše ćete se kretati, posjećivati razna društvena, kulturna i druga događanja. Ako vaša simpatija živi u inostranstvu, mogla bi vam predložiti susret za vrijeme praznika. Prepustite se čaroliji flerta i zavođenja. Nećete odoljeti nečijim dražima.

 

Vaga

VagaBavićete se svojom finansijskom situacijom, pametno trošiti na način da niko od ukućana ne bude uskraćen. U većem društvu mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Ako održavate vezu na daljinu, radovaćete se skorom susretu. Ako ste pozvani na predstavu u školu ili vrtić, nemojte kasniti.

 

Škorpija

ŠkorpijaMoraćete uložiti veliki napor da većinu stvari postavite na njihovo mjesto. Odnos prema autoritetima biće poljuljan zbog pomanjkanja zajedničkih interesa. Ni na ljubavnom planu neće ići onako kako biste htjeli. Vodićete raspravu s partnerom oko beznačajnih stvari pa biste dan mogli provesti u ljutnji i šutnji.

 

Strijelac

StrijelacPoslovna prepiska ili razgovor s uticajnom osobom uvjeriće vas da uživate ugled u radnoj sredini. Odlučićete se na kratki predah pa ćete popodne provesti u kupovini. Sklonost flertu biće primjetna kod rođenih u novembru, dok bi ostali mogli uživati u sigurnosti koju im pruža partner ili porodica.

 

Jarac

JaracNećete se moći pohvaliti radnom motivacijom. Više će vam biti do čavrljanja s kolegama, bezazlenih ogovaranja i zabave. Zbog jednostavnosti i spontanosti s vama će biti ugodno sarađivati. Slobodne će iznenaditi osjećaj ushićenja u susretu s prijateljskom osobom pa će shvatiti da su svakim danom sve zaljubljeniji.

 

Vodolija

VodolijaIako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, osjećanja će vas voditi prema porodici i privatnom životu. Grišće vas savjest da ih zanemarujete, ali imaćete priliku nadoknaditi im propušteno za vrijeme praznika. Na poslu nemojte biti površni, vodite računa o svakom detalju, jer će danas i sitnica biti dovoljna da se napravi šteta.

 

Ribe

RibeS povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti na kraj. Bićete uspješni u komunikaciji s ljudima, uslužnim djelatnostima i kreativnim poslovima. Ljubavna zbivanja kreću u željenom smjeru, posebno ako je osoba koja vam se sviđa neko koga srećete na radnom mjestu. Mogli biste od nekoga dobiti mali poklon kao znak pažnje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info