Dnevni horoskop za 18.12.2015.

0

Ovan

OvanPočetak dana biće puno bolji nego nastavak pa obaveze koje su vam važne nastojte obaviti prije podne. Kako dan bude odmicao sve će vam ići teže i uz više problema. Najbolje bi bilo kad biste za popodne planirali samo odmor i ništa posebno, jer vam mnogo toga neće ići od ruke.

 

Bik

BikNa poslovnom planu koristiće vam savjet starijeg i iskusnijeg kolege – svakako ga poslušajte. Neko će vas na radnom mjestu zadirkivati, iskazujući vam tako svoju naklonost. Uveče se držite svog doma i mirnih porodičnih aktivnosti. Ako imate obveze koje zahtijevaju puno discipline, obavite ih uveče, jer bi vas jutro moglo izluditi.

 

Blizanci

BlizanciOsoba kojoj se sviđate pokušava vam se približiti, ali kao da nemate namjeru dopustiti joj da vas upozna. Bićete loše raspoloženi pa će vaši postupci biti hiroviti, čak i vama samima neshvatljivi. Možda ste prošlih dana bili previše izloženi stresnim situacijama pa jednostavno nemate strpljenja ni za najbliže.

 

Rak

RakUmjetnost i stvaralački rad kategorije su koje će vas potpuno zaokupljati i gdje ćete danas tražiti sebe. Privlačiće vas i duhovni značaj stvari pa nije isključeno da se upišete na kurs joge ili meditacije. Slobodni će imati mogućnost za flert – iako to neće mimoići ni rakove u braku, nastojte da na tome i ostane.

 

Lav

LavVeći dio poslovnih i porodičnih obaveza pašće na vaša leđa. Obzirom da ih morate obaviti, pokušajte u svemu tome pronaći i lijepe trenutke kojih će sigurno biti, iako ih neumorno radeći nećete primjećivati. Dodatno će vas opterećivati i novčana situacija. Imaćete neočekivane troškove pa zato budite vrlo oprezni s novcem.

 

Djevica

DjevicaOsoba ste s izraženom intuicijom i oprezni, ali to neće sprečavati druge da vas pokušaju iskoristiti za svoje ciljeve. Moguće su konfuzne situacije u poslovnom i privatnom životu. Preispitajte sebe i svoje postupke, kako poslije ne biste zažalili zbog odluka donesenih u trenucima slabosti. Moguće su naznake ljubavne avanture.

 

Vaga

VagaNetko će od vas tražiti pomoć ili uslugu, ali racionalno rasporedite svoju energiju kako vaši poslovi ne bi trpili. Zahtjevi nekih osoba mogli bi preći razumnu granicu pa se u tom slučaju trebate manje žrtvovati radi tuđe sreće i zadovoljstva, a više se posvetiti svojim zadacima. Slobodni su na pragu nove ljubavne veze.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete potrebu da mnogo toga promijenite, a za to ćete imati dovoljno potrebne energije. Intuicijom ćete postizati poslovne rezultate koji će zadiviti radnu okolinu. I na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Slobodni će biti puni energije i šarma, a to će suprotni pol itekako primijetiti.

 

Strijelac

StrijelacDanas bi mogao biti prilično naporan dan u kojem ćete morati donijeti neke vrlo važne odluke. Suzdržite se odluka vezanih za finansije ili imovinu. Skoncentrišite se i odgovori na probleme dolaziće vam sami. Kad su emocije u pitanju, budite realni i praktični što je moguće više.

 

Jarac

JaracDanas će vam biti teško povezati se sa bilo kim na dubljem nivou. Umjesto toga oslobodite se i uživajte u lakoći življenja, bar na jedan dan. Ako imate obaveza, obavite ih nakon zalaska sunca – bićete mnogo produktivniji. Noć ostavite za voljenu osobu, a sve drugo vrijeme potrošite na zabavu!

 

Vodolija

VodolijaObavljanje zanimljivih stvari i kontakti sa osobama iz daljine uljepšaće vam dan. Poslovna vijest koju ćete primiti izazvaće zavidne reakcije okoline. Nemojte zbog toga brinuti, jer oni koji se ne mogu radovati vašem uspjehu ni ne zavređuju vašu pažnju.

 

Ribe

RibeOsjetićete neodoljiv poriv da učinite upravo suprotno od onog što okolina od vas očekuje. Ako će taj osjećaj biti jak, nemojte se protiv njega previše boriti i potiskivati ga. U društvu ljudi koji vas neće sputavati osjećaćete se najbolje. Moguće je da vam partner danas pomalo dosadi, ali nemojte mu to otvoreno reći – ponekad ste sigurno i vi njemu dosadni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info