3 boje koje trebate nositi ove zime

0

Da biste osvježili svoj stajling ove zime i izgledali moderno, nosite sledeće tri boje.

 

Snježno bijela

Poput paperjastog snijega koji će uveseliti svako dijete, snježno bijela boja veoma je nježna i privlačna te je idealna za zimsku sezonu. Može se kombinovati sa svim drugim bojama, a idealna kombinacija bi bila da nosite kaput ili jaknu u ovoj boji, a ostatak garderobe u nježnijim, tamnijim nijansama (boja crvenog vina, tamno zelena, smeđa ili kobalt plava samo su neke od njih).

 

Tamno zelena

Snažna i elegantna, tamno zelena nijansa najpopularnija je tokom zimskih mjeseci. Ona je i prava praznična boja, a vi je ove zime možete nositi na više načina: od džempera preko pantalona do košulje i jakne. Odlično se kombinuje sa svim drugim bojama, a često ćete čuti i da je rezervisana za dame koje znaju šta je istinski stil oblačenja.

 

Marsala

Ona se najlakše može opisati kao zemljana, crvenkasto-braon nijansa. Veoma je popularna ali, nekako se ne možemo oteti utisku da je ipak najidealnija za hladnije zimske dane. Možete je nositi na razne načine i kombinovati sa većinom drugih nijansi, ali možda i najbolji način na koji je možete ove zime nositi je u vašoj kosi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info