6 osnovnih komada garderobe koje trebate imati ove sezone

0

Sljedećih šest komada garderobe svakako trebate imati u svom ormaru ove sezone, jer ih možete nositi u svim prilikama.

Klasična bijela košulja


Trebalo bi da imate bar jednu i to ne samo ove sezone. Ona je odlična, jer se može (bukvalno) kombinovati sa svim drugim komadima garderobe (od farmerica do suknje). I, nemojte trošiti previše novca na nju, jer bijelu košulju ćete uvijek lako naći, bez obzira na godišnje doba.

Kraći kaput na dvoredo kopčanje


On je klasični komad garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Odgovara svim tipovima tijela i odlično “pada” na kukove. Što se tiče boje, klasične nijanse u kojima ga možete naći su teget i boja kamilje dlake, ali neka vam to ne bude glavna odrednica – začinite sezonu pomoću kaputa u boji (tamno zeleni, boja brusnice, boja senfa i slično).

Mala koktel haljina


Svi volimo malu crnu haljinu, ali ponekad je potrebno da unesemo boju u stajling! Mala koktel haljina svakako je alternativa crnoj haljini, a vi je birajte po svom ukusu (najbolje je da birate uzorke i boje za koje znate da ih možete upariti sa komadima garderobe koje već imate).

Kožna jakna


Pomoću kožne jakne veoma lako ćete poboljšati svoj stajling, jer će ona učiniti da svaka kombinacija izgleda veoma elegantno, moderno, ali istovremeno i blago ležerno. I, kako ne biste potrošile cijelo bogatstvo, uvijek možete nabaviti verziju od vještačke kože.

Tamne farmerice


Za razliku od svih drugih nijansi farmerica, tamne (crne ili teget) odgovaraju ženama svih generacija i tipovima tijela. One su zaista fantastične, jer ih možete nositi u svim prilikama: od kancelarije (ukoliko vam to kodeks oblačenja dozvoljava) do večernjeg izlaska. Perite ih u hladnoj vodi i preokrenute, kako bi što duže zadržale svoju boju.

Crno odijelo


Jedan od najsvestranijih komada garderobe koji možete nositi skupa ili odvojeno. U svakom slučaju, trebalo bi da imate oba komada (i pantalone i sako). Prilikom kupovine crnog odijela, tražite ono koje je napravljeno od materijala koji se ne gužva tako lako. Crno odijelo odlično je i zbog toga što vas može “odvesti” iz kancelarije na večeru i nakon toga na neobavezni izlazak – sve u jednom danu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info