5 stvari o kojima uz pravog muškarca nikada nećete razmišljati

0

Komunikacija je ključ snažne veze. Putem komunikacije drugoj strani dajemo do znanja koliko nam je stalo do nje. S obzirom na to da svi komuniciramo ljubav na drugačiji način, važno je imati na umu samu suštinu komunikacije, ali jedna stvar definitivno ostaje nepromjenjiva: ako vas muškarac zaista voli, to ćete znati i osjetiti.

Ukoliko to ne osjetite, uvijek ćete se pitati da li vas voli ili ne. Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zapitate oko sljedećih pet stvari.

Da li vas poštuje ili ne


Ljubav je proizvod poštovanja. Ne možete voljeti nekoga ukoliko prema njemu ne osjećate poštovanje. Poštovanje prema njegovim mišljenjima, osjećanjima, željama i potrebama. Čovjek koji vas voli i kojem je stalo do vas uvijek će se posavjetovati s vama prilikom donošenja odluka koje utiču na vas oboje.

Da li misli da li ste lijepi ili ne


Kada se radi o ljepoti nije u pitanju samo fizička privlačnost. Istina je da kada nekoga volite zbog onoga što on zaista jeste tada je na toj osobi sve lijepo. Nijedan muškarac ne bi smio dopustiti da se njegova bolja polovina zapita da li mu je atraktivna – davanje komplimenata i obraćanje pažnje na sitne detalje, u ovom konkretnom slučaju, učiniće čuda.

Da li vas cijeni ili ne


Zaista, nikada se ne bi smjelo desiti da osjetite kako vas partner ne cijeni. Apsolutno nema izgovora!

Da li vas podržava ili ne


Kada muškarac svoju ljubav i vrijeme posveti ženi, to onda mora da bude bezuslovno. Biće dobrih dana i vremena i ne tako dobrih. Biće izazova i nebrojeno mnogo neočekivanih situacija. Ali, on će ostati na vašoj strani i biće dio vašeg “tima”.

Da li se pored njega osjećate sigurno ili ne


Jedan od najvećih i najboljih komplimenata koje žena može dati muškarcu jeste kada mu kaže da se uz njega osjeća sigurno. Bez obzira na to zbog čega je on privlači i koliko ga voli, ukoliko žena ne može mirno spavati pored muškarca noću, sve to pada u vodu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info