Premijerno predstavljen novi Huawei svijet u modelu Mate S

0

Pod sloganom “Ljubav na prvi dodir” u petak  13. novembra u Banjaluci je zvanično predstavljen najnoviji pametni uređaj kompanije Huawei. Okupljeni u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske su imali priliku da se upoznaju sa snagom tehnologije i ljepotom dizajna koji su savršeno iskombinovani u dugo iščekivanom modelu Huawei Mate S.

Premijernim predstavljanjem modela Mate S u Bosni i Hercegovini, predstavljena je i najnovija Force Touch tehnologija, prvi put integrisana u nekom telefonu, koja u potpunosti mijenja način upravljanja pametnim uređajima. Okupljeni su imali priliku da testiraju funkcije, ali i sposobnost telefona da prepozna razliku između običnog dodira, prevlačenja prstom ili jačeg pritiska. Isprobavanje ove funkcije je bilo i uvod za iznenađenje, budući da su organizatori na originalan način nagradili one sa najsnažnijim, najnježnijim, najsenzibilnijim i najtoplijim dodirom.

Dizajn najnovijeg uređaja iz Huawei radionice predstavlja idealan balans ljepote i funkcionalnosti. Blago zaobljene ivice, dizajnirane prema dlanu i dijamantsko sječenje na njima, koje onemogućava klizanje telefona u ruci, su u potpunosti opravdali slogan „Ljubav na prvi dodir“.

Kao vodeći operater u Bosni i Hercegovini, m:tel i ovog puta prvi donosi na tržište ovaj vrhunski Huawei model, a u ime kompanije m:tel okupljenima se obratio Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju.

„Ponovo smo u prilici da predstavimo izuzetnu saradnju sa kompanijom Huawei i svojim korisnicima ponudimo još jedan fantastičan uređaj. Tehnologija koja prepoznaje jačinu dodira, pomoći će našim korisnicima da još bolje komuniciraju sa dragim ljudima“

Dalibor Ritan, kantri menadžer kompanije Huawei, takođe se obratio prisutnima.

“Sva naša predanost na razvoju, unapređenju kvaliteta i dizajna, te pažnja koju smo posvetili svakom, i najsitnijem detalju, isplatila se. Huawei danas zauzima treće mjesto u svijetu u isporuci pametnih telefonа, а snaga nаšeg brenda konstantno raste širom svijeta. Vjerujemo da smo lansiranjem Huаwei Mate S-a podigli dosadašnje standarde u industriji i pomjerili granice u pogledu dizajna, performansi kamera i povezanosti, i time korisnicima otvorili vrata u jedan drugačiji svijet novih mogućnosti”, naglasio je Ritan.

Nakon što je okončan zvanični dio programa predstavljanja Mate S-a, do kraja večeri je nastavljena zabava u, posebno za ovu priliku, futurističkom ambijentu Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske. Ovaj događaj je privukao veliki broj ljubitelja tehnologije i ljudi iz javnog života Banjaluke, ali i Bosne i Hercegovine, koji su imali priliku uživati u brojnim iznenađenjima, poklonima i prijateljskoj atmosferi.

Huawei Mate S je već u m:tel ponudi za samo 1 KM u tarifi MojMix 80. U kompaniji Huawei su se takođe pobrinuli da korisnicima pruže dodatni osjećaj povjerenja, uz trogodišnju garanciju i jednogodišnju premium garanciju.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info