Hit jeseni: Zlatni smokey eyes (i kako da ga napravite)

0

Gotovo je nemoguće odoljeti zlatnom smokey eyes-u, jer je on tako glamurozan i seksipilan, ali je ujedno i nježniji od tradicionalne, crne varijante. Posebno je pogodan srednje tamnom i tamnom tenu, ali dobro stoji i svjetlijim nijansama kože. Zlatni smokey eyes hit je jeseni, a mi vam donosimo i način na koji ga možete napraviti.

 

Prvi korak: Tečni puder. Ne pretjerujete sa nanošenjem korektora i tečnog pudera. Imajte u vidu da su vašoj koži ovi proizvodi potrebni u veoma malim količinama i to samo na određenim mjestima.

Drugi korak: Smokey eyesNakon što ste napravili savršenu podlogu, vrijeme je da našminkate oči. Potrebni su vam sledeći proizvodi:

  • Srednje tamna ili potpuno tamna zlatna sjenka
  • Kremasta biserna sjenka (što svjetlija)
  • Crni ajlajner
  • Crna maskara
  • Četkica

Slijedite sledeća četiri koraka:

Zlatnu sjenku nanesite duž cijelog kapka baš kao što je prikazano na slici.

 

Intenzitet zlatne boje na kapcima zavisi isključivo od vas. Jedino je važno da je nanesete do početka kosti obrve, nikako preko nje.

 

Zatim, za dramatičniji izgled, crnim ajlajnerom izvucite linije duž unutrašnjeg dijela kapka.

 

Zlatnu sjenku nanesite i duž linije donjeg kapka. Za kraj, providnom bisernom sjenkom pređite preko kapaka.

 

Treći korak: Rumenilo. Laganim pokretima četke, na obraze nanesite svijetlo ružičasto rumenilo. Tamnoputim ženama ova nijansa posebno će laskati.

Četvrti korak: Usne. Na usne nanesite ruž u zlatnoj nijansi, jer će on savršeno odgovarati boji sjenke na vašim očima. Takođe, sličan efekat ćete postići i sa nude karminom sa bisernim odsjajem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info