Odaberi Huawei G620S s neograničenim internetom i odličnim bonusima

0

U sklopu jesenje promotivne ponude android telefona izdvajamo Huawei Ascend G620S po cijeni od 1 KM u preporučenoj tarifi Moj Mix 30.

Ergonomija i dizajn uređaja Huawei Ascend G620S savršeno se uklapaju u osnove moderne jednostavnosti, a ono što ga izdvaja jeste i elegancija koju dodatno ističe okvir boje srebra, bilo u crnoj ili bijeloj izvedbi ovog smart telefona. Kao što se moglo i očekivati, opremljen je HD IPS ekranom prema savremenim standardima, dijagonale 5 inča i rezolucije 720×1280 piksela, gustine 294ppi. U ovom modelu dostupne su i dvije kamere: glavna auto-fokus kamera od 8 MP uz LED blic, te prednja kamera solidne rezolucije od 1.3 MP.

Ovaj model pokreće Qualcomm čipset MSM8916 uz procesor sa 4 jezgra koji radi na 1.2 GHz, praćen Adreno 306 grafičkim čipom. Uređaj je opremljen sa 1GB sistemske memorije, a kapacitet interne memorije 8 GB, proširive microSD karticama do 32 GB.

Podsjećamo, Moj Mix tarifa pruža mogućnost kreiranja personalizovanog tarifnog paketa u kome možete birati količinu minuta i poruka koja odgovara vašim potrebama i uz to, kao opciju, birate bonus za mobilni internet. Bonus koristite po punoj brzini, a nakon toga imate neograničeni mobilni internet po nižoj brzini. Pričajte, tipkajte i surfajte, kako vama odgovara. Navedena ponuda važi do isteka zaliha, a više informacija potražite na stranici mtel.ba.

Uživajte u toplim bojama jeseni uz novu m:tel postpaid ponudu sa neograničenim internetom, bonusima za razgovore i SMS-ovima i odličnim telefonom po cijeni od 1KM.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info