5 stvari koje se mijenjaju kada veza postane ozbiljna

0

Kada veza posatane ozbiljna dolazi i do mijenjanja određenih stvari. Neke od njih postaju bolje, neke postaju još ozbiljnije, ali bez brige – to je sastavni dio jedne ljubavi.

 

  • Seks. Kako vrijeme odmiče sigurno nećete to raditi nekoliko puta na dan, svuda i satima, kao što ste na samom početku. Nekad nećete imati želju, a nekad će trajati samo par minuta. Dokle god ne apstinirate duže vrijeme, sve je to sasvim normalno.
  • Muški prijatelji. Biće ih sve manje! U ozbiljnoj si vezi i, osim baš najboljih muških prijatelja, nećeš toliko obraćati pažnju na poznanike i trošiti vrijeme na ispijanje kafe s njima. Velika je vjerovatnoća i da će kod partnera proraditi “muški ego” te se može buniti ukoliko primijeti da se oko tebe mota veliki broj muških “poznanika”.
  • Manjak slobodnog vremena. U ozbiljnoj vezi, imaćeš sve manje vremena za druge ljude, odnosno druženja s prijateljicama. Iako se sigurno već sada kuneš da to s tobom neće biti slučaj, vidjećeš i sama kuda to vodi. Filmski maratoni, kafe, izlasci i slično polako će pasti u drugi plan. Ipak, potrudite se da uvijek nađete vrijeme za sebe, prijateljice i ostale male radosti.
  • Najgora izdanja. Događaće se i neprijatne stvari i vaš partner će vas vidjeti u najgorim izdanjima, kao što vas je prije viđao u najboljim. Međutim, nećete se brinuti da će vas ostaviti zbog vašeg uplakanog izdanja, jer on vas voli baš takvu kakva ste.
  • Kompromis. Stvari za koje ste rekli da ih nikada ne biste tolerisali – sada to hoćete. Ne sve, ali većinu. Kada god pomislite kako ne bi trebalo preći preko nekih, sjetite se i da partner pristaje na neke, za koje je rekao da nikad neće. Sve je u kompromisu!

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info