5 stvari koje se mijenjaju kada veza postane ozbiljna

0

Kada veza posatane ozbiljna dolazi i do mijenjanja određenih stvari. Neke od njih postaju bolje, neke postaju još ozbiljnije, ali bez brige – to je sastavni dio jedne ljubavi.

Intimni odnos


Kako vrijeme odmiče sigurno nećete to raditi nekoliko puta na dan, svuda i satima, kao što ste na samom početku. Nekad nećete imati želju, a nekad će trajati samo par minuta. Dokle god ne apstinirate duže vrijeme, sve je to sasvim normalno.

Muški prijatelji


Biće ih sve manje! U ozbiljnoj si vezi i, osim baš najboljih muških prijatelja, nećeš toliko obraćati pažnju na poznanike i trošiti vrijeme na ispijanje kafe s njima. Velika je vjerovatnoća i da će kod partnera proraditi “muški ego” te se može buniti ukoliko primijeti da se oko tebe mota veliki broj muških “poznanika”.

Manjak slobodnog vremena


U ozbiljnoj vezi, imaćeš sve manje vremena za druge ljude, odnosno druženja s prijateljicama. Iako se sigurno već sada kuneš da to s tobom neće biti slučaj, vidjećeš i sama kuda to vodi. Filmski maratoni, kafe, izlasci i slično polako će pasti u drugi plan. Ipak, potrudite se da uvijek nađete vrijeme za sebe, prijateljice i ostale male radosti.

Najgora izdanja


Događaće se i neprijatne stvari i vaš partner će vas vidjeti u najgorim izdanjima, kao što vas je prije viđao u najboljim. Međutim, nećete se brinuti da će vas ostaviti zbog vašeg uplakanog izdanja, jer on vas voli baš takvu kakva ste.

Kompromis


Stvari za koje ste rekli da ih nikada ne biste tolerisali – sada to hoćete. Ne sve, ali većinu. Kada god pomislite kako ne bi trebalo preći preko nekih, sjetite se i da partner pristaje na neke, za koje je rekao da nikad neće. Sve je u kompromisu!

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info