Philips u Openu

0

Proizvodi kompanije „Philips“, jedne od najvećih svjetskih proizvođača elektronskih uređaja, koja je prošle godine svrstana i na listu od 29 najinovativnijih kompanija u svijetu, od ove godine se mogu pronaći i u ponudi kompanije m:tel. „Philips“- ove uređaje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, dizajna i kvaliteta, a neki od najsavremenijih modela mogu biti vaši uz m:tel Open pakete.

Uređaj koji posebno izdvajamo je Philips 4200 Slim LED TV sa Digital Cristal Clear tehnologijom slike – pravi televizor za danas i za sutra, koji uz Open Trio Plus iznosi samo 99 KM. Doživite živopisnu sliku, kristalno jasan zvuk i sve funkcije koje su vam potrebne da uživate u televiziji kod kuće, kao i reprodukciju kroz dodatne USB i HDMI ulaze.

Perfect Motion Rate funkcionalnost kombinuje Philipsovu tehnologiju ekrana i napredne tehnike video reprodukcije kako bi poboljšao kvalitet svakog pojedinačnog frejma slike. Bez obzira da li uživate u igrama, brzim sportskim događajima ili dinamičnim akcionih filmovima, primjetićete vrhunsku oštrinu i fluentnu sliku.

Uz ovaj TV uređaj možete podijeliti zabavu tako što će te putem USB ulaza na televizoru povezati vaš memorijski stick, digitalni fotoaparat, MP3 plejer ili druge multimedijalne uređaje i uživati u jednostavnosti reprodukcije fotografija, video zapisa ili muzike putem integrisanog preglednika sadržaja.

Tradicionalni televizori imaju masku koja okružuje televizor gotovo kao ram za sliku. Ovaj Philips Ultra Tanki okvir je moderan i tanak, te vam ostavlja više slike u kojoj ćete uživati.

Izbjegnite neurednu gužvu kablova. Uz pomoć jednog HDMI kabla za prenos slike kao i zvuka iz svih vaših uređaja na TV, a uz pomoć Philipsove Easylink tehnologije, biće vam potreban samo jedan daljinski upravljač za kontrolisanje gotovo svih funkcija  na mnogim uređajima, poput TV, DVD, Blu-ray, Set-top box-a ili kućnog bioskopa.

Još jedan dizajnerski interesantan i funkcionalan uređaj iz „Philips“-ove porodice koji možete potražiti u ponudi kompanije m:tel je bežični telefon Mira, koji izgledom podsjeća na skulpturu. Svojom elegantnom siluetom i vrlo kvalitetnom završnom obradom, Philips Mira predstavlja izazov za konvencionalnu percepciju dizajna telefona. Neprolazan, jedinstven i moderan dizajn unosi eleganciju u vaš dom.

Više o ovim te o ostalim „Philips“-ovim proizvodima koje možete pronaći u Open ponudi kompanije m:tel saznajte ovdje.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info