Šta sve možete kada imate 1 KM?

0

Virtuelni put oko svijeta uz mobilni internet Super Net

Na put oko svijeta možda ne možete, ali zato možete online obići sve zemlje svijeta, saznati detalje o njima, instalirati aplikacije i izabrati zemlju koju ćete posjetiti u budućnosti.

Možda za 1 KM ne možete kupiti knjigu ili se učlaniti u biblioteku, ali zato možete virtuelno posjetiti bilo koju svjetsku čitaonicu, preuzeti najbolja književna djela i pomoću aplikacije napraviti vaš idealan online kutak za čitanje.

Na koncert teško da možete otići za samo 1 KM, ali zato možete najnovije, najpoznatije i omiljene izvođače i pjesme slušati online ili gledati koncerte putem live stream-a. Takođe, one najdraže možete preuzeti i sačuvati kako biste ih mogli slušati kada god to poželite.

Uz Super Net i 24 sata mobilnog interneta po cijeni od samo 1 KM i po neograničenoj brzini sada možete da surfujete najvećom mrežom na svijetu, koristite društvene mreže, preuzmete omiljene aplikacije, budete u kontaktu sa najbližima, sa njima podijelite svoje fotografije i još mnogo toga.

Dovoljno je da pozovete *100#, odaberete tarifnu opciju Super Net i za 1 KM uživate u 24 sata neograničenog mobilnog interneta!

Mislite li još uvijek da za 1 KM ne može mnogo toga da se učini?

Spremite se za virtuelni put oko svijeta uz Super Net!

Za dodatne informacije posjetite m:tel stranicu ili besplatno pozovite korisnički servis na 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info