U novembru m:tel donosi mnoštvo zabave i poklona!

0

Kompanija m:tel, pored brojnih usluga i uređaja iz svoje ponude, omogućila je svojim korisnicima da se, kroz igrice koje realizuje putem svojih kanala internet komunikacije, zabave, nešto nauče, a najuspješniji i da osvoje vrijedne poklone.

Početak novembra označio je i novi start za tri takve igre, a to su „Staro za novo“, „Open asocijacije“ i „Pogodi koliko ima“.

Igra koja „Open asocijacije“ namijenjena je ljubiteljima filmova i serija. Na jednoj fotografiji, koja se nalazi na blogu kompanije m:tel, skriveni su likovi i predmeti koji predstavljaju 20 igranih, animiranih ili dokumentarnih serija i filmova iz m:tel-ove Open Pickbox ponude. Na istoj stranici se nalazi i formular u koji igrači mogu da upišu svoje odgovore, a troje njih koji prvi pošalju svih 20 tačnih odgovora osvojiće vrijedne poklone – tablet, mobilni telefon ili fiksni telefon.

Akcija „Staro za novo“ realizuje se putem zvanične Facebook stranice kompanije m:tel na kojoj postoji poseban formular samo za ovu interaktivnu igru. Svakog mjeseca m:tel poklanja novi uređaj za domaćinstvo kao zamjenu za stari, a u novembru će to biti sokovnik. Stoga, igrači treba da fotografišu svoj stari sokovnik zajedno sa papirićem na kojem će biti napisano #starozanovo, a zatim tu fotografiju treba da pošalju putem formulara. Svaku prijavu treba da prati nekoliko rečenica koje će na duhovit ili zanimljiv način opisati iskustvo korišćenja starog sokovnika. Prijave će potom biti objavljene na blogu kompanije m:tel i svaka od njih će dobiti svoj kôd za SMS glasanje. Igrač čija prijava krajem mjeseca bude imala najviše SMS glasova osvojiće novi sokovnik, a novcem prikupljenim od poruka će na kraju akcije biti kupljeni aparati za domaćinstvo i poklonjeni jednoj srećnoj porodici.

I igrica „Pogodi koliko ima“ se realizuje putem Facebooka. Naime, kompanija m:tel pred igrače postavlja zadatak da pogode koliko identičnih predmeta se nalazi na istoj fotografiji, a 10 igrača koji najbrže ponude tačne odgovore dobijaju interesantne poklone.

Više informacija o ovim igrama zainteresovani mogu da pronađu na navedenim adresama – Facebook stranici i blogu kompanije m:tel. Sudeći prema broju igara i bogatstvu nagrada, jesen će uz najvećeg domaćeg telekomunikacijskog operatera biti veoma sadržajna i zabavna.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info