Proglašeni pobjednici „Open asocijacija“: Filmskim znanjem do tableta i telefona

0

Kompanija m:tel je početkom oktobra organizovala novo izdanje online igre „Open asocijacije“, a sada su objavljena i imena pobjednika. Vladan Cvjetković je najbrže otkrio 20 Open Pickbox sadržaja skrivenih na zagonetnoj fotografiji i na taj način postao vlasnik tablet uređaja. Drugo mjesto i novi smartfon osvojila je Ana Stanković, dok je treći najbrži takmičar bila Sanja Miljević, koja je nagrađena novim fiksnim telefonom. Naši igrači su imali na raspolaganju rok od dva mjeseca da otkriju nazive skrivenih igranih, dokumentarnih ili crtanih filmova, odnosno serija, ali su ovo troje takmičara bili i brži.

S obzirom na veliko interesovanje i vrlo pozitivne reakcije koje je novi format „Open asocijacija“ izazvao, kompanija m:tel je odlučila da već ovog mjeseca pokrene sljedeći ciklus igre. Kao i dosadašnja izdanja, nove „Open asocijacije“ je moguće igrati putem bloga kompanije m:tel, gdje postoji poseban odjeljak za ovo zanimljivo takmičenje. Od takmičara se ponovo traži da, na osnovu predmeta i likova uklopljenih u jednu fotografiju, prepoznaju 20 sadržaja iz m:tel-ove Open Pickbox ponude.

Open Pickbox je format televizije 21. vijeka, koji gledaocima dozvoljava da omiljene filmove i serije gledaju kada god to požele, bez reklama i u udobnosti svog doma. Koristeći prednosti savremene tehnologije, gledalac može i da sadržaje pauzira ili ih premotava, ne propuštajući tako nijedan zanimljiv kadar.

U Open Pickbox ponudi se trenutno nalazi preko 2.500 časova filmskog i serijskog programa, koji se kreću od igranih klasika, preko animiranih filmova, pa sve do svjetskih hit serija. Ovo bogatstvo sadržaja znatno otežava posao igračima „Open asocijacija“, ali oni već danas mogu da posjete Open Pickbox odjeljak na zvaničnoj m:tel stranici i potraže ideje za odgovore, ali i film po svom ukusu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info