Uručena zahvalnica kompaniji m:tel za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja

0

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske  i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, 29. i 30. oktobra 2015. godine u Banjaluci, organizovali su Četvrtu međunarodnu konferenciju ,,Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”.

Konferenciji su prisustvovali stručnjaci iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te predstavnici različitih institucija i organizacija iz Republike Srpske i regiona, a konferencija je prvenstveno bila posvećena unapređenju bezbjednosti saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj.

Kompaniji m:tel je u okviru ove konferencije dodijeljeno priznanje za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja i radu Agencije i Ministarstva, a tom prilikom Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, uručio je priznanje Milici Stojaković, portparolu kompanije m:tel.

Podsjećamo, Ministarstvo saobraćaja i veza RS, Agencija za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto savez RS i kompanija m:tel, kao partner su tokom maja i juna ove godine realizovali kampanju “Ne kucaj, da se ne bi zakucao”, koja je za cilj imala da ukaže na opasnosti kojima su izloženi učesnici u saobraćaju, sa akcentom na one koji koriste mobilni telefon dok su za volanom automobila.

Završetkom kampanje nije nestala  i opasnost koja se javlja kada god neki vozač posegne za mobilnim telefonom u toku vožnje, te i dalje apelujemo na vozače da voze savjesno, bez upotrebe mobilnih telefona.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info