Dnevni horoskop za 30.10.2015.

0

Ovan

OvanOčekuju vas ugodna ljubavna zbivanja. Samcima će se otvoriti put do srca nove ljubavi, a vezani će izgladiti stare probleme s partnerom. Visoka motivacija i predan rad donijeće vam poslovni uspjeh. Odvažite se na odlučne poteze, bitne razgovore, potpisivanje dokumenata i rješavanje novčanih problema.

 

Bik

BikPuni ste pokretačke energije pa ćete sve obaveze završiti prije roka. Međutim, pazite na procjenu vlastitih mogućnosti. Ovo je odličan dan za druženje s ljudima koji vam se sviđaju i koji su vam zanimljivi na bilo koji način. Neki će upoznati zanimljivu osobu koja može postati njihov partner ili prijatelj. U saobraćaju pripazite – ne vozite prebrzo!

 

Blizanci

BlizanciPlanete ističu vašu sposobnost procjenjivanja ljudi i situacija. Shvatićete bit neke situacije ili događaja i intuitivno pronaći najpovoljnija rješenja. Radni zadaci biće u porastu. Nadređeni vas mogu iznenaditi kratkim rokovima i novim očekivanjima, ali nema toga čemu niste dorasli. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama.

 

Rak

RakOsjećaćete iscrpljenost i pojačanu potrebu za snom. Ipak, neće biti vremena za odmor, jer će vas šefovi opteretiti poslovima koje biste najradije izbjegli. Uložite dodatni napor i pronađite dobre strane situacija u koje ste uključeni. Ljubavna situacija prilično je napeta, ali sko se postavite na pravi način, moći ćete izvući ono najbolje.

 

Lav

LavPreduzetan poslovni duh dobro utiče na vašu karijeru. Bićete u dilemi da li slijediti lične interese ili težiti za finansijski isplativom, sigurnijom varijantom. Ne odlučujte naprečac, pričekajte, dajte sebi više vremena. Ako ste slobodni, nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se društvu i novim, zanimljivim poznanstvima.

 

Djevica

DjevicaSituacije se neće odvijati onako kako ste zamislili pa ćete morati pristati na ustupke. Bićete primorani sami rješavati administrativne poslove, koji će vam biti zamorni. Svoje nezadovoljstvo mogli biste iskaliti na pogrešnim ljudima i nekoga uvrijediti. U ljubavi ćete biti zahtjevni, a partner neće imati dovoljno sluha za sve vaše želje.

 

Vaga

VagaBićete dobro raspoloženi i veselo ćete komunicirati s ljudima pa će se mnogi diviti vašoj energičnost. Ukoliko se bavite samostalnim poslom, očekuju vas izvrsni rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije da sve obavite na vrijeme. Samci će imati prilike sresti osobu koja će u njima probuditi potisnute osjećaje.

 

Škorpija

ŠkorpijaZabrinuti ste za finansijsku budućnost pa su mogući ozbiljni razgovori s ukućanima i nove mjere štednje. Razmišljaćete o dodatnom poslu, raspitujući se kod prijatelja i poznanika. Nemojte dopustiti da trenutne okolnosti umanje vaše samopouzdanje, ali izbjegavajte davati obećanja koja ne možete ispuniti.

 

Strijelac

StrijelacAko vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati nepotrebnim ispadima. Ne namećite drugima svoje mišljenje, jer ćete biti samo korak do svađe. Mlađi pripadnici znaka neće imati takvih problema – njima ovaj dan donosi priliku za flert, ljubavnu avanturu ili poznanstvo o kojem neće prestati razmišljati.

 

Jarac

JaracIznenadne situacije, koje niste mogli predvidjeti, neće vam ostaviti vremena da se posvetite onome čemu želite. Zato bi se neki vaši planovi danas mogli izjaloviti. U tome će vas spriječiti zahtjevi ukućana, a naročitodjece, kao i nenajavljene posjete prijatelja i rodbine. Ukoliko osjetite slabost, možda je uzrok nagomilani poslovni stres.

 

Vodolija

VodolijaSve što ćete raditi ići će vam od ruke. Ako ste se posvetili čišćenju kuće, u svaki njen kutak unijećete i novo kreativno rješenje. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će idućih dana zasnovati vezu.

 

Ribe

RibeNađete li se u većem društvu, klonite se svadljivih ljudi. Ako počnete s njima razgovor, nemojte dopustiti da vas u raspravi vodi naglost. Ukućane ćete optužiti da vas ne razumiju, a njihove pokušaje mirnog razgovora potpuno ćete ignorisati. Ipak, kako sati budu prolazili u vama će se stišavati ljutnja pa većih posljedica neće biti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info