8 razloga zbog kojih su Škorpije najbolji ljubavnici

0

Svaki horoskopski znak ima prilično veliku dozu ponosa te vjeruje da je upravo on/a i vodeći znak zodijaka. Iako svaki znak ima svoje individualne prednosti i mane, evo zašto bi vam veza sa Škorpijom mogla promijeniti način na koji, uopšteno, pristupate vezama.

Škorpije su veoma strastvene


Svaki odnos s njima je prava stvar; one rijetko gube vrijeme na besmislene veze. Kada ste u vezi sa Škorpijom, on/a će uraditi sve da se osjećate kao najvažnija osoba u njegovom/njenom životu. Škorpije će vas naučiti kako da cijenite i najsitnije interakcije, jer svaka veza u koju se Škorpija upusti ima za cilj da bude dugoročna.

Škorpijina odlučnost je “zarazna”


Škorpije se veoma trude da dobiju ono što žele i nikada ne odustaju. Kada imate ovakvu vrstu energije u životu, makar to bilo i kratkoročno, vi je u potpunosti upijate. Shvatate da imate veća stremljenja i da više sanjate kada vas okružuje ljubav Škorpije.

Bićete u vezi sa detektivom


Škorpije su veoma pronicljive i zbog njih ćete željeti da budete iskreni, jer će one uvijek znati kada izgovorite i najmanju laž. Ovo zvuči zastrašujuće, ali Škorpije jednostavno vole da budu u otvorenoj, iskrenoj vezi. Ako između vas ne funkcioniše, nemojte pribjegavati lažima; recite Škorpiji istinu i ona će vas cijeniti zbog toga. To je nešto što ćete ponijeti sa sobom u sledeću vezu – zašto biti u vezi ako niste srećni? Škorpija vas je naučila tome.

A i vi sami ćete biti detektiv


Kod Škorpija, uvijek postoji više nego što se može vidjeti na prvi pogled. Škorpija vam može reći jednu stvar, a osjećati se potpuno drugačije. Vaša veza sa Škorpijom omogućiće vam da pojačate intuiciju, kada su u pitanju osjećanja drugih ljudi.

Škorpije su rođene vođe


Škorpije imaju tendenciju da nerealne snove pretvaraju u stvarnost, a to inspiriše druge ljude. Njihov stav prema vođstvu i organizovanost učiniće da se osjećate osnaženo.

Lojalnost Škorpije veća je i od lojalnosti čovjekovog najvećeg prijatelja


U redu, karakteristike vaše “bolje” polovine ne treba porediti sa karakteristikama psa, ali to je definitivno i najbolji način da se objasni koliko su Škorpije vjerne i lojalne. Količinu lojalnosti koju Škorpija posjeduje rijetko ćete vidjeti kod bilo kojeg drugog horoskopskog znaka.

Misterioznost veze sa Škorpijom uvijek će vas držati u uzbuđenju


Neki možda i misle kako je ovo loša kvaliteta, ali misterioznost je ono što stvari održava zabavnima. Ukupna strast i harizma koju Škorpija posjeduje održavaće vašu vezu zabavnom i stalno će je “gurati” ka naprijed.

Zelenooko čudovište nekako je Škorpijin najbolji prijatelj


Mnogi tvrde da je to razlog zbog kojeg je njihova veza sa Škorpijom završila, ali ljubomoru u ovom slučaju treba shvatiti kao izraz nježnosti. Koliko god su Škorpije željne i strastvene da dobiju ono što žele isto su toliko željne i strastvene da to i zadrže. U nekoj fazi odnosa dolazi do ljubomore. Međutim, za razliku od drugih, Škorpijina ljubomora najčešće je opravdana i zbog toga joj se i ne bi trebala uzimati za zlo. To je istinska emocija koju Škorpija pokušava da obradi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info