7 najmodernijih modela kaputa za ovu sezonu

0

Kaput je dio garderobe koji je bezvremenska klasika, a koji vam pomaže da vam bude dovoljno toplo tokom hladnih dana. S druge strane, on vam pomaže i da izgledate veoma moderno i trendi. Sledećih sedam vodeći su trendovi ove sezone.

 

Vojnički stil

Epolete, svjetlija dugmad i drugi “vojničkI” detalji odlikuju ovaj stil koje je veoma privlačan.

 

Veći kaput

Odličan za sve prilike, ali i za sve tipove tijela. Ipak, kako ne biste izgledali prenatrpano ili glomazno, ispod kaputa nemojte nositi previše široke komade garderobe.

 

Kožni mantil

Nabavite ga jednom i “mirni” ste sledećih deset godina! Da, kao i kožna jakna, kožni mantil nikada ne izlazi iz mode i uvijek je veoma popularan i poželjan.

 

Mornarski kaput

On je prostran i ne mora biti neizostavno plave boje. Ono što ga, zapravo, karakteriše svakako je dvoredo kopčanje.

 

Nomadski stil

Kaput u nomadskom stilu je onaj koji izgledom podsjeća na deku, ali je mnogo privlačniji i ženstveniji. Najčešće se veže u predjelu struka, a karakterišu ga razni, privlačni dezeni.

 

Damski stil

Ovaj stil neodoljivo podsjeća na haljinu i upravo zbog toga i jeste toliko privlačan. Možete ga nositi u svim varijantama, a najbolje se slaže sa farmericama, klasičnim pantalonama ili helankama.

 

Kaput do koljena

Dugi kaputi mogu izgledati prilično bezizražajno, ali to nije slučaj kada je riječ o kaputima koji sežu do koljena ili malo iznad koljena. Veoma su moderni i poželjni te se mogu kombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info