Dnevni horoskop za 29.10.2015.

0

Ovan

OvanNeki od vas rješavaće imovinske probleme ili one s nekretninama i nasljedstvom. Ako imate planove, sada se stvaraju uslovi da ih sprovedete u djelo. Granice između porodičnog i profesionalnog života biće tanke. Moguće je višednevno izbivanje iz kuće radi poslovnih razloga, što će iziskivati bolju organizaciju kućnog života.

 

Bik

BikPrimjećivaćete širinu u vlastitom načinu razmišljanja i više ulagati u lični razvoj. Opuštenost će pozitivno uticati na vaš izgled i osigurati vam nove ljubavne prilike. Neki poslovi biće povezani s prijateljima, a radna atmosfera pozitivna. Na poslu ćete ostvariti povlastice, zahvaljujući utisku koji ostavljate.

 

Blizanci

BlizanciLjubavna zbivanja donose vam ispunjenje, ali vam se sada to tako ne čini. Emocionalne zavrzlame ne rješavajte u stanju konfuznih misli ili zaokupljenosti poslom, jer će vam umor ometati objektivnost. Posvetite se svakom području posebno. Odgovaraće vam rad u osami – više ćete se baviti svojim duhovnim životom.

 

Rak

RakKako vam dan ne donosi veće i značajnije promjene, slobodno vrijeme ćete najradije provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će možda imati drugačije potrebe od vaših pa će vas poželjeti samo za sebe.

 

Lav

LavVaš poslovni život zasjeniće važnost drugih životnih područja. Imaćete pune ruke posla, dnevni raspored biće prenatrpan, a važne poruke i neodgodivi zahtjevi pristizaće cijelog dana. Mučiće vas slaba koncentracija ili potisnuto nezadovoljstvo zbog razočarenja u neke ljude. Strpite se, sutra ste već bolje.

 

Djevica

DjevicaObuzeće vas nalet optimizma pa ćete u kontaktima biti spontani i veseli. Ugodni emocionalni doživljaji mogući su tokom boravka u drugom gradu ili s osobom koja često putuje. Komunikacija u brakovima će se poboljšati. Bićete opušteni i skloni zabavi, a nije isključeno da u večernjim satima primite goste koji dolaze iz inostranstva.

 

Vaga

VagaPripazite na kreditne kartice i gotovinu. Ako idete u kupovinu, mogli biste potrošiti više od predviđenog pa se poslije pokajati. Dan je povoljan za one koji sređuju papire za zajam ili ulažu novac u neke projekte. Intuicija će vam biti odlična, što će vam pomoći ako radite s ljudima. Imaćete strpljenja i za one s teškim karakterima.

 

Škorpija

ŠkorpijaNišta ne prepuštajte slučajnostima, jer će svaki problem koji pokušate zanemariti postati veći i teže rješiv. Naći ćete se u neugodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Situacija na finansijskom planu je osrednja pa ćete morati više štediti ili bolje raspolagati svojim prihodima.

 

Strijelac

StrijelacMnogo toga ići će vam na ruku pa će vam neke osobe biti od pomoći ili vam na drugi način ugađati. Iako niste sigurni možete li se nositi s teretom pojačanih obaveza, dobićete šefovu pohvalu i naklonost koja će vam mnogo značiti. Prihvatite poziv za proslavu koji bi vam mogao uputiti kolega s posla.

 

Jarac

JaracUzbudljivi planetarni uticaji potaknuće vas na originalne akcije i sklapanje novih poznanstava. Zanimljive vijesti stići će e-mailom ili SMS-om. Mjesečev uticaj na vaše polje ljubavi i kreativnosti pojačaće emotivna zbivanja. Umjetnici će biti nadahnuti, a zaljubljeni puni ljubavne energije, romantike i strasti.

 

Vodolija

VodolijaČlanovi vaše porodice danas će osjetiti nespokoj i neće željeti da provode vrijeme sa vama. Iskoristite njihovo odsustvo da se posvetite poslu koji zahtijeva mir i potpunu koncentraciju. Pred vama je dan ispunjen obavezama i poslovnim razgovorima. Budite pripremljeni na neprestanu zvonjavu telefona. I, naravno, nemojte se previše brinuti ukoliko danas ne uspijete sve da postignete. Sutra je novi dan.

 

Ribe

RibeŠirićete optimizam i dobro raspoloženje te biti rado pozivani u društvo. Telefon će neprekidno zvoniti pa ćete voditi ugodne prijateljske razgovore. Nešto što je u ljubavnoj vezi bilo veliki problem, moglo bi se riješiti na obostrano zadovoljstvo. Iako možda mislite da je prerano, provjerite kako uči vaš školarac, otiđite u školu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info