Dnevni horoskop za 27.10.2015.

0

Ovan

OvanPriuštite sebi izlazak ili kafu s prijateljima. U društvu veselih ljudi zaboravićete na probleme. Uživaćete u komplimentima suprotnog pola, naročito neznanaca. Ljubavni život biće bogatiji za novo poznanstvo. Bračni odnosi još će više ojačati i učvrstiti se, a neki među vama radovaće se dolasku prinove.

 

Bik

BikČesti telefonski razgovori neće vam dopustiti da se prepustite odmoru kakav vam treba. Mogli biste preko volje dogovoriti susret s prijateljima, a zatim i brzo otići kući, jer nećete biti raspoloženi za razgovore. Slobodni će biti zaokupljeni emotivnim životom. Neko će vas oduševiti pa ćete se prepustiti toku ljubavnih događaja.

 

Blizanci

BlizanciPred vama je dan izlazaka i druženja. Razgovor koji će započeti u veselom tonu mogao bi se izroditi u raspravu u kojoj ćete voditi glavnu riječ. Ipak, niko neće moći proturječiti vašim odličnim argumentima. Intelektualni kapaciteti su vam na vrhuncu pa bi se studenti trebali posvetiti učenju i spremanju ispita.

 

Rak

RakNemojte se prepuštati samosažaljenju, koliko god vas shrvalo neraspoloženje. Budite aktivni, prihvatite se kućanskih poslova, sređivanja računa ili popravki. Sumnje koje vas muče u vezi partnerove vjernosti eliminišite razgovorom u četiri oka – shvatićete da niste bili u pravu.

 

Lav

LavTrebaće vam više mira, a kako vas ne očekuju značajniji događaji, najviše vremena ćete provesti u laganom tempu i ritualima koje volite. Dan je povoljan za osvajanje nečijeg srca. Neki od vas prihvatiće udvaranje simpatične osobe tek toliko da se malo zabave. Javiće vam se neko koga niste dugo vidjeli, moguće i iz inostranstva.

 

Djevica

DjevicaBudite tolerantni i druželjubivi. Nemojte tvrdoglavo insistirati na svom stajalištu, posebno ako znate da će vas to udaljiti od dragih ljudi. Ukoliko smatrate da finansijska situacija zahtijeva povećan oprez, obavite s ukućanima razgovor o tome – zajednički ćete lakše doći do rješenja. U razgovoru s prijateljem doznaćete da se nekome sviđate.

 

Vaga

VagaKoristićete svaki slobodan trenutak za kontakte s ljudima koje niste dugo vidjeli. Opuštaće vas neobavezne šetnje gradom, razgovor uz kafu ili društvo onih s kojima možete otvoreno razgovarati. Ipak, vodite više računa o svojim izjavama ili načinu na koji se obraćate drugima, jer nisu isključene ozbiljnije svađe i nerazumijevanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPokušajte se odmoriti i tako prikupiti energije za sedmicu. Oslobodite dan od viška obaveza i posvetite se isključivo sebi. Razmišljaćete o svom zdravlju i tegobama koje vas uznemiruju. Mogla bi vas zainteresovati neka istočnjačka vještina ili duhovni rad na sebi. Mogla bi vas mučiti nesanica.

 

Strijelac

StrijelacMogli biste razmišljati o radikalnim zaokretima u privatnom životu ili izglađivanju nesporazuma s jednom osobom. Bićete ugodno iznenađeni partnerovim romantičnim ponašanjem. Dan je stvoren za bliskost i nježnost pa i samcima savjetujemo da večernje sate provedu u društvu, jer bi nekog mogli upoznati.

 

Jarac

JaracIako ćete se dobro nositi sa zbivanjima, trebaće vam više odmora pa ćete najradije uživati u svom miru, izbjegavajući čak i ukućane. Bićete zasićeni razgovora i savjeta koje niste tražili. Moguće su svađe s partnerom, najviše zbog obostrane nepopustljivosti. Kod nekih će razlog svađama biti neutemeljena ljubomora.

 

Vodolija

VodolijaViše ćete se kretati, biti razgovorljivi i spontani. Vaš šarm pridonosi popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Intenzivno ćete slati elektronska pisma ili dugo telefonirati. Pojačana psihička energija povoljno će se odraziti na vašu sposobnost učenja i pamćenja pa, ako spremate ispit, zapnite i učite.

 

Ribe

RibeDan ćete provesti radno. Spremaćete kuću i pomagati starijim ukućanima oko spremanja ručka. Ne oklijevajte da pristupite osobi do koje vam je stalo. Iako se nećete ugodno osjećati, druga strana će vas doživjeti ležernima i izuzetno privlačnima pa će vas njeno ponašanje ohrabriti da i sami pokažete više inicijative.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info