Dnevni horoskop za 26.10.2015.

0

Ovan

OvanBićete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da biste ostvarili planove. Originalnim idejama pridonijećete plodnoj i kreativnoj atmosferi na radnom mjestu. Ne propustite večeras priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Nakon napornog radnog dana godiće vam zabava u društvu.

 

Bik

BikPovedite računa o troškovima i neplaćenim računima kako se ne bi nagomilali. Vodite više računa o tome gdje i kako ostavljate stvari, jer ćete biti skloni gubljenju ili zametanju. Mogli biste osjećati nervozu ili nemir pa će vam više odgovarati trenuci mira i odmora. Moguće su tegobe sa sinusima i grlom.

 

Blizanci

BlizanciNeka vas ne brine razvoj poslovne situacije, jer će njen ishod biti drugačiji nego što se to sad čini. U dobrom ste razdoblju pa današnje manje neugodnosti ili rasprave nemojte uzimati k srcu. Na nekog ćete ostaviti snažan utisak, a moguće je i da se druga strana zaljubi u vas na prvi pogled. Ni vi nećete biti ravnodušni.

 

Rak

RakAko se ne želite dovesti u nezavidnu situaciju, prionite na posao. Poštujte rokove, ali i mišljenje kolega. Prihvatite drugačije stavove od svojih, jer nigdje ne piše da ste u svemu u pravu. Usporite malo, inače će vas naporan dnevni ritam dovesti do ruba stresa. S partnerom ćete se svađati oko banalnih stvari.

 

Lav

LavBićete borbeni i odlučni pa ćete mijenjati sve što vam smeta u poslu i ljubavi. Uz brojne teškoće ishod će biti srećan. Pred vama bi se mogao otvoriti novi poslovni izazov. Sumnjaćete da li ste mu dorasli, ali kada počnete raditi shvatićete da i nije tako teško. Vjerujte instinktu, čak i u situacijama u kojima vam razum sugeriše akciju.

 

Djevica

DjevicaPromjene na finansijskom planu zahtijevaće da pribavite neke dokumente i srežete troškove. Moraćete prisnije sarađivati s referentom u poreznoj upravi ili knjigovođom. Poslovi će teći glatko i bez otežavajućih okolnosti, a promjene u ljubavnom životu ispuniće vas pozitivnom energijom. Neko se veoma trudi oko vas.

 

Vaga

VagaKritikovaćete nečiji rad pa biste zbog toga mogli upasti u rasprave koje nimalo neće biti prijatne. Bez obzira koliko mislite da ste u pravu, izbjegnite direktnost. Bićete rastrzani između želje za novim ljubavnim iskustvom i emotivne prošlosti. Posebno neodlučni biće oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike.

 

Škorpija

ŠkorpijaUkoliko imate utisak da je vaša veza u krizi, uljepšajte zajedničke trenutke romantikom. Nemojte dopustiti da vam se emotivni život pretvori u rutinu. Prenatrpan dnevni raspored i stalna jurnjava za poslom odraziće se na vaše zdravstveno stanje, radi čega se možete osjećati iscrpljeno, ali i zadovoljno, jer ste sve stigli obaviti.

 

Strijelac

StrijelacOsjetićete potrebu za više slobode i za vremenom koje ćete moći posvetiti samo sebi. Neka ne ostane samo na idejama, učinite nešto konkretno po tom pitanju, jer vam treba nešto što će vas ispunjavati. Komunikacija s partnerom se poboljšava pa ćete lakše izgladiti stare nesporazume.

 

Jarac

JaracBićete osjetljivi i skloni promjenama raspoloženja. Mogli biste se naći u neugodnoj situaciji koja će otežati daljnji odnos i komunikaciju s vama bitnom osobom. Iako ćete svojom odlukom uvrijediti neke ljude, ne oklijevajte uraditi ono što smatrate potrebnim. Uprkos početnom otporu i nepovjerenju, vaša inicijativa će naići na odobravanje.

 

Vodolija

VodolijaPoboljšaćete svoj ugled u poslovnom okruženju, a u tome vam najviše pomažu nečija naklonost i uticaj. Bićete veoma društveni pa ćete zabavljati sve oko sebe, kolege na poslu ili ukućane kod kuće. Jedva ćete dočekati poziv prijatelja da se negdje nađete. Neće vam odgovarati boravak u zatvorenom prostoru.

 

Ribe

RibeVodite računa o prihodima i rashodima. Pazite kako raspolažete novcem, nije vrijeme za veće kupovine. Na ljubavnom planu iskazivaćete čvrstoću i odlučnost. Imaćete povjerenja u sebe, ali i u partnera. Nećete pogriješiti ako krenete u planiranje zajedničke budućnosti, jer će partner dijeliti vaše ushićenje i pozitivnu energiju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info