Dnevni horoskop za 24.10.2015.

0

Ovan

OvanIako vam sve i dalje dobro ide, vaše raspoloženje danas i nije najbolje. I pored svih velikih stvari u vašem životu, u nekom trenutku tokom dana možda ćete se osjećati pomalo tužno. Nemojte se previše na to osvrtati, jer je to najvjerovatnije posljedica lošeg bioritma. Pokušajte da skrenete misli sa toga upražnjavanjem neke fizičke aktivnosti. Izađite van sa prijateljima i uživajte u večeri.

 

Bik

BikPokušavanje da obavite previše posla tokom dana može se pokazati kao pogubno. Vaša energija nije dobra kao obično i vama vjerovatno upravlja adrenalin. Razmotrite situaciju pažljivo i rješavajte zadatke po hitnosti. Svijet neće propasti, ako ih ne završite do kraja dana. U večernjim satima naručite pizzu i gledajte film.

 

Blizanci

Blizanci>Potrebni ste prijateljici koja je danas veoma tužna. Vaša sposobnost da slušate sa razumijevanjem svakako će se pokazati korisnom. Ipak, pazite da ne apsorbujete dozu potištenosti osobe koju tješite. U vašem životu bi se trebali nastaviti profesionalni uspjesi koji vode ka novim prijateljstvima i ciljevima. Oslonite se na svoj entuzijazam i optimizam dok pokazujete suosjećanje prema drugima.

 

Rak

RakImate dosta rokova koje trebate ispoštovati, ali vaša odlučnost će vam vjerovatno pomoći da to sve završite čak iako se čini nemoguće. Ne pokušavajte da uradite sve sami – tražite malu pomoć. Možete da postignete ciljeve bez podrvrgavanja dodatnom pritisku. Pokušajte da se danas malo opustite.

 

Lav

LavDo sada ste se osjećali vrlo dobro, ali danas možete biti fokusiraniji nego ikad ranije. Put ispred vas se čini jasnim i dobro definisanim. Budućnost očekujete sa motivacijom. Možda ćete razmišljati o dugom putu u inostranstvo ili o povratku u školu. Ovo je dobar dan za istraživanje i finaliziranje planova.

 

Djevica

DjevicaNeka vrsta nagodbe, bespovratnih sredstava ili bonusa koji ste očekivali duže vrijeme sada je na vidiku. To bi vam trebalo uljepšati dan. Možda ćete željeti da proslavite. Postoje i šanse da prisustvujete većem društvenom događaju. Zabavite se! Nemojte se iznenaditi ni ako večeras budete sanjali živopisne snove – možda tužne, a možda i vesele. Držite papir i olovku pored kreveta kako biste ih zapisali i analizirali čim se probudite.

 

Vaga

VagaDanas ćete vjerovatno uložiti dosta energije u svoju romantičnu vezu. Astralna energija vas potiče da se fokusirate na romantiku. Dajte svojoj značajnoj polovini poseban poklon koji će pokazati koliko vam je stalo i provodite vrijeme skupa. Romansa koja danas počne ili se unaprijedi pokazaće se stabilnom i dugotrajnom. Ne dozvolite da vam strah stoji na putu – samo hrabro naprijed!

 

Škorpija

ŠkorpijaZbog previše posla i pritiska, u poslednjih nekoliko dana, danas ćete se osjećati preumorno da bilo šta radite, iako ste još uvijek optimistični i entuzijastični. Nemojte biti previše strogi, ako posustanete do kraja dana. Ako brinete o sebi, uskoro ćete napuniti baterije i biti ona ista osoba koja ste bili prije ovog perioda. U večernjim satima odmarajte uz neku dobru knjigu.

 

Strijelac

StrijelacNakon dugog mirovanja, vaša romantična osjećanja cvjetaju. Nova stabilnost i sigurnost se može završiti ljubavnim odnosom kao i bliskim prijateljstvom. Možda ćete željeti da kanališete procvat te nove pozitivne energije u neku kreativnu aktivnost, što bi još više trebalo povećati osjećaj zadovoljstva i blagostanja.

 

Jarac

JaracVečeras ćete možda biti domaćin društvenog događaja u vašem domu. U početku ćete možda biti nervozni, pitajući se da li će sve dobro proći. Vaš trud bi trebao dati željene rezultate. Možda ćete uspostaviti kontakt sa novim ljudima što bi moglo dovesti do povećanja profesionalnih mogućnosti. Prošetajte nakon što svi odu. Um će vam raditi “sto na sat” te ćete željeti da ga razbistrite.

 

Vodolija

VodolijaDanas morate povesti računa o papirologiji, možda ugovorima ili drugim pravnim dokumentima, kako biste bili u mogućnosti da nastavite sa svojim projektima. Ovi proijekti mogu uključivati pisanje ili pričanje. Vaše misli su na pravom mjestu za učestvovanje u bilo kakvoj vrsti komunikacije tako da vam se u ovoj oblasti mogu ootvoriti nove mogućnosti. Glavu gore i krenite. Biće vam drago što jeste.

 

Ribe

RibeVaša finansijska slika nastavlja se poboljšavati. U nekom trenutku tokom dana možda ćete imati osjećaj da se ne trudite dovoljno kako biste zadržali svoj trenutni napredak te se možete zabrinuti. To bi mogao biti dobar motivator, ali ne trebate se tjerati da uradite više nego što to radite sada. U dobrom ste ritmu i to će se vjerovatno i nastaviti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info