Ne propustite nove naslove na Open IPTV-u

0

Televizijski kanal CINEMAX nam donosi ekskluzivnu premijeru subotom, ovaj put špijunski triler “Džek Rajan: regrut iz sjenke”, koji je na programu 24.10.2015. u 20.15 časova. U ovom filmu analitičar CIA otkriva dokaze o ruskoj zavjeri usmjerenoj ka uništenju američke ekonomije. Slijedi trka sa vremenom… Igraju Kevin Kostner, Kira Najtli i drugi.

Profesor engleske književnosti i kockar, Džim Benet (Mark Volberg), stavlja sve na kocku kada pozajmi novac od gangstera i ponudi svoj život da izmiri dug, u filmu “Kockar”, Ruperta Vajata, koji na HBO-u gledamo pred kraj mjeseca, 25. oktobra 2015. godine u 20.05 časova.

Regionalnu premijeru- “DA VINČIJEVI DEMONI” (3. sezona) na FOX TV-u možete pratiti od 25. oktobra, nedjeljom u 22.00 časova.  Uloge: Tom Rajli, Lora Hedok, Blejk Ritson, Eliot Kauan, LaraPulver, Džejms Folkner. Leonardo da Vinči, genije, umjetnik, čovjek sposoban da riješi najveće svjetske misterije, suočava se s najtežim izazovom do sada u posljednjoj sezoni serije “Da Vinčijevi demoni” kada otkrije da su njegove pronalaske koristili napadači iz Otomanskog carstva prilikom bitke za Otranto. Kako bi se borio protiv onih koji žele da unište sve što voli, Leonardo mora da sklopi saveze s neprijateljima, popravi raskinuta prijateljstva, otkrije skrivene tajne, i pođe u opasnu misiju, sve vrijeme znajući da je sam sebi najveći neprijatelj.

Od srijede, 28.10. 2015. u 20.00 časova možete pogledati premijeru nove serije “Kubanski sjaj”  na TV Discovery Channel

Prva američka televizijska serija koja se u cjelosti snima na Kubi, “Kubanski sjaj” je revolucionarna nova dokumentarna serija koja istražuje fascinantni vremenski period karakterističan za kubansku automobilsku kulturu. Poslije Кubanske revolucije 1959. i američke revolucije nakon toga, bilo je nezakonito uvoziti američka kola na ostrvo. Zbog toga su stari američki automobili na Kubi zamrznuti u vremenu. Za Kubance, ti automobili nisu samo prevozno sredstvo, već i način života.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info