Mališani iz FK Rekreativo uspješno obavili svoju misiju u Barseloni

0

Dječaci iz banjalučkog kluba FK Rekreativo odigrali su u utorak 20. oktobra, dvije, za njih veoma važne utakmice. Naime, mališani su ove godine dobili jedinstvenu priliku da na četiri dana otputuju u Barselonu i odigraju dvije prijateljske utakmice sa vršnjacima iz istoimenog slavnog kluba, ali i da za to vrijeme posjete mnogobrojne sportske i kulturne znamenitosti.

Iako dječaci nisu pobijedili u odigranima utakmicama, svakako su zadovoljni, jer im se pružila ovakva prilika na samom početku njihovih karijera. U Barseloni su doživjeli mnogobrojne avanture, gledali utakmicu na ‘Nou Kamp’ stadionu, vidjeli muzej Katalonaca i stekli još mnogo uspomena i važnih poznanstava kako za njih lično, tako i za svoj klub.

Kompanija m:tel ulaže mnogo u društveno odgovorne akcije i u promovisanje pravih vrijednosti, te je i ovaj put pružila ruku prijateljstva sportu i mladim talentima.

“Srećni smo da smo zajedno sa ostalim prijateljima FK Rekreativo omogućili ostvarenje snova dječaka iz ovog fudbalskog kluba i na ovaj način dali podršku mladim sportistima na samom početku njihove karijere”, poručili su iz kompanije m:tel.

Sudeći prema raspoloženju među mladim banjalučkim fudbalerima, njihovoj ljubavi prema sportu, ali i talentu koji posjeduju, ovi mečevi bi mogli da im budu podstrek za veoma uspješne sportske karijere.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info