5 stvari koje svaki muškarac zaista želi u vezi

0

Znate li šta svaki muškarac zaista želi u vezi?

Da se osjeća kao da je vaš heroj


On ne želi da bude vaš Klark Kent već da bude Supermen. Želi da vidite kako preskače preko visoke zgrade u jednom skoku i kako hvata metke. Želi da vas nosi u naručju i da vam pokaže svijet. Ili bar da se tako osjeća.

Njegov je “posao” da stigne do te tačke, ali ništa mu ne daje više snage kao žena koja nalazi vremena i prostora u kojem bi se on osjećao nepobjedivim. Ako učinite da se on osjeća nepobjedivo onda će on učiniti da se vi osjećate kao najljepše biće na svijetu.

Prihvatanje


Svakom muškarcu je potrebno da se osjeća prihvaćeno i voljeno bez obzira da li je ubacio suđe u mašinu poput petogodišnjaka, rekao nešto pogrešno pred vašim prijateljima, zaboravio nešto što ste mu ponovili hiljadu puta ili ostavio zahodsku dasku podignutom.

Jer, u svakom muškarcu živi dječak koji, s vrmena na vrijeme, zaboravi da je odrastao. Bezuzslovna podrška žene ono je što tog dječaka “tjera” da bude pravi muškarac. Tek kada ga prihvatite onakvog kakav je onda će i željeti da postane neko bolji.

Da ne tapka u mraku


Prilično veliki broj žena ne govori svojim muškarcima kako se osjećaju, jer misle da to njih i ne interesuje. Ili da će se prepasti i pobjeći glavom bez obzira. Međutim, činjenica je da kada se ne izražavate pred njima oni imaju osjećaj da tapkaju u mraku.

Parovi rastu i postaju snažniji zajedničkim prevazilaženjem nedaća. Imajte na umu da svaki put kada zadržavate stvari za sebe vi zapravo gradite zidove unutar vaše veze.

Komunikacija


Bez komunikacije, veza dobija staklene noge. Skoro svaki muškarac želi da žena bude direktna. Oni rijetko znaju čitati između redova. Kod većine njih, činjenica je da im komunikacija nije specijalnost. Potrebne su im određene smjernice.

Uopšteno govoreći, muškarci se češće oslanjaju na logiku dok se žene oslanjaju na emocije. Upravo iz tog razloga najčešće i dolazi do problema u komunikaciji.

Da ima svoj život


Oni vam to možda i neće reći, jer ne znaju na koji bi način rekli ženi koju vole da je potrebno da ona ima svoj život. Ali, činjenica je da oboje morate imati svoje živote, ukoliko želite da vaša veza uspije.

Da, to znači da svako od vas (pored zajedničkih) treba imati i lična interesovanja, hobije, svoje prijatelje i slično. Potrebno je da imate svoj identitet unutar veze. U suprotnom, vaša veza dolazi do zasićenja što, na kraju, nikako nije dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info