Dnevni horoskop za 22.10.2015.

0

Ovan

OvanNemojte dan provesti u kući. Iziđite napolje, prošetajte se i družite se. Obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se neko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizovati susret. Venerin uticaj garancija je da ćete u tome uspjeti, ako ne baš danas, onda idućih dana sigurno.

 

Bik

BikIzbjegavajte veća porodična okupljanja, jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljima. Ne ulazite u rasprave sa starijim ljudima, s nadređenima i onima od kojih, na neki način, zavisite. Novi susret sa osobom na koju ste slabi probudiće stare strasti, a intenzitet emocija mogao bi vas iznenaditi.

 

Blizanci

BlizanciEnergično ćete prionuti na rješavanje obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znaćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi, a pri tome misleći na druge. Emocionalna strana života biće pomalo gurnuta u drugi plan, ali partner vam neće zamjeriti, shvatajući da ste preopterećeni nekim drugim stvarima.

 

Rak

RakImaćete potrebu da rasvijetlite teškoće s kojima se susrećete i razjasnite stvari koje vas muče. Odluke ćete donositi intuitivno, ali još ćete jedno vrijeme tapkati na mjestu. Mogli biste rješavati imovinska pitanja, baviti se kupoprodajom. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos kako biste uložili u svoje poslovanje, obrazovanje ili kadrove.

 

Lav

LavZaokupljeni mislima i potrebama nećete primijetiti koliko ste potrebni partneru. Ne radi se o bilo čemu konkretnom, ali sigurno bi ga razveselilo da mu uputite koju nježnu riječ. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovoljstvo. Ne budite previše ozbiljni. Spontanije reagujte na situacije i ljude i budite opušteniji.

 

Djevica

DjevicaMogli biste iznajmiti stan ili sobu ne biste li tako doskočili povećanim životnim troškovima. Ljubavne veze će obilježiti romantika. Mogli biste proživjeti nesvakidašnje trenutke s partnerom u vezi. Porodična svađa će vam otvoriti oči. Shvatićete da ste predugo oklijevali s donošenjem nekih odluka.

 

Vaga

VagaOdlučnom akcijom uvjerićete nekoga da stojite iza svojih riječi. Zauzvrat ćete dobiti čvrsto obećanje ili konkretnu ponudu. Intenzivan društveni život biće pokazatelj vaše omiljenosti u krugu poznanika. Izvjesne su ljubavne promjene nabolje. Teško ćete odoljeti nečijem šarmu, a ni druga strana neće ostati imuna na vaš.

 

Škorpija

ŠkorpijaMučiće vas ljubavna neizvjesnost i pojačana želučana nervoza. Moraćete pripaziti na ishranu. Ljubavna uzbuđenja učiniće vas nemirnima. Biće vam potrebni prijateljska podrška i razgovor o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, kontaktirajte prijateljicu koja će vas razumjeti i savjetovati.

 

Strijelac

StrijelacPomno ćete planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati se osigurati od mogućih šteta ili grešaka u radu. Ideje će vam navirati, a znaćete i kako ih iskoristiti na najbolji način. Dan će biti pun telefonskih poziva, a jednom ćete se naročito obradovati, jer se radi o nekom koga niste dugo čuli ni vidjeli.

 

Jarac

JaracSpontano ćete se upuštati u razgovore s neznancima. Ukoliko osjetite naklonost prema nekome, spretno ćete se upustiti u razgovor. Bićete ugodan sagovornik i znaćete slušati druge. Dan je dobar za putovanja, ali vozači bi trebali biti oprezniji. Koncentrišite se na vožnju i pazite gdje se parkirate.

 

Vodolija

VodolijaStaloženim ponašanjem zaobići ćete probleme i pronaći izlaz iz neugodne poslovne situacije. Tokom jutra obavite sve važnije poslove. Bićete brzi i učinkoviti pa ćete uraditi i više nego što ste planirali. Pridavaćete mnogo pažnje izgledu i fizičkoj formi pa ćete rado obilaziti prodavnice s odjećom.

 

Ribe

RibeAko imate zategnute odnose s ukućanima, povedite konstruktivan razgovor. Mogli biste pomiriti posvađane strane ili sami postignuti dogovor oko nečeg što je izvor frustracije. Bićete usmjereni na druge i žrtvovati se više nego što treba. Pri tome može trpiti vaše psihofizičko zdravlje pa je dobro ne pretjerivati u dobročinstvima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info