Pravi izbor za uspjeh: m:biz tarifa i Huawei Mate S!

0

Huawei Mate S po cijeni od 1 KM u m:biz Premium tarifi

Poslovnim korisnicima opredijeljenim za savremenu komunikaciju baziranu na mobilnom internetu, koji u svom fokusu imaju vrijednost dobijenu za uloženi novac, s naročitom pažnjom predstavljamo novi m:biz tarifni model.

Riječ je o tarifnom modelu koji sadrži širok spektar tarifa sa neograničenim mobilnim internetom. Novina su i neograničeni razgovori u fiksnim mrežama u BiH, neograničen broj SMS poruka, te dodatni bonusi za pozive prema Srbiji. Moguć je izbor tarifnog modela za svakog člana poslovne grupe, u skladu sa njegovim specifičnim potrebama poslovanja. Kombinacije su razne, pa je tako moguće birati među šest različitih tarifa: Start 50+, Start, Standard, Profi, Premium i VIP.

Ovom prilikom uz m:biz Premium tarifu preporučujemo telefon/phablet Huawei Mate S po cijeni od 1 KM, koji zahvaljujući svojim performansama i inovacijama pripada premijum segmentu mobilnih uređaja i kao takav predstavlja  idealan izbor poslovnih korisnika.

Huawei  Mate S dolazi sa 5,5-inčnim AMOLED ekranom (2.5D) zaštićenim Gorilla Glass slojem četvrte generacije u Full HD rezoluciji 1080p, te dvostruko dijamantski obrađenom ivicom, debljine 2,65 milimetara. Pokreće ga Huawei-jev sopstveni HiSilicon Kirin 935 procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM-a i interne memorije kapaciteta 32 GB. Na poleđini Mate S donosi kameru sa senzorom od 13 megapiksela zaštićenu safirnim staklom i ima OIS opciju nove generacije. U m:tel ponudi Mate S zastupljen je u dvije boje, titanium siva i mistik šampanj. Prvih 50 kupaca ovog sjajnog modela na poklon će dobiti Power bank 5000 mAh, a sljedećih 50 kupaca stilizovanu Huawei termos bocu. Rezervacije traju do početka prodaje ili isteka zaliha.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info