Dnevni horoskop za 21.10.2015.

0

Ovan

OvanIzbjegavajte ishitrenost. Može vam se dogoditi da uletite u zamku vlastitih izjava i produbite nesporazume s okolinom. Ako radite na računaru, pazite da ne izgubite bitne podatke. Moguće su teškoće s dokumentima, računima ili u pravnim odnosima. Pazite da niste nešto zaboravili platiti ili prijaviti.

 

Bik

BikSnaga vaših vizija i ideala postajaće sve jača. Osjećaćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorisati i potcjenjivati, jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite, korak po korak. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarićete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama, shvatajući da vas je zanemario.

 

Blizanci

BlizanciVaši rashodi će biti veći od prihoda. Iako planete pogoduju poslovnom i finansijskom usponu, oprez s novcem je potreban. Moguće su nepredviđene okolnosti koje bi mogle prouzrokovati gubitak i vratiti vas korak unazad pa igrajte na sigurno i izbjegavajte rizik. Partnerovu ljubomoru shvatite ozbiljno – možda za to ima razloga.

 

Rak

RakNećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ne bude li vas druga strana razumjela bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.

 

Lav

LavPosvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete natovariti sebi na vrat tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertovati, pokazujući ozbiljne namjere.

 

Djevica

DjevicaNovi počeci na ljubavnom planu vratiće vam samopouzdanje. Bivša simpatija nekima opet ulazi u život, ali sada nudi mnogo više nego prije. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak. Čućete vesele novosti iz života vaših rođaka, a roditelji će se intenzivnije baviti svojom djecom.

 

Vaga

VagaImaćete osjećaj da ste stiješnjeni obavezama i da je teret kućnih poslova potpuno pao na vaša leđa. Mlađi će biti zauzeti školskim obavezama, a partner poslom. Ako ste slobodni, mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutarnji mir. Čak štaviše, sve više ćete biti uvjereni da bi vam bilo bolje da ste sami.

 

Škorpija

ŠkorpijaSlobodni će ostavljati dobar utisak na suprotni pol, što bi mogli iskoristiti i za nešto više od avanture. Ako se bavite organizovanjem nekog porodičnog događaja sav teret će pasti na vaša pleća. Međutim, sposobni ste da se organizujete i bez tuđe pomoći.

 

Strijelac

StrijelacKrasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće da vam naruše ugled i uvuku vas u svoje intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti koju pokreće Mars u djevici učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

 

Jarac

JaracBićete u svom elementu i puni samopouzdanja. Odluke ćete donositi brzo i lako i odlično se snalaziti na nadređenim položajima. Ukoliko bilo ko ima primjedbe na vaš ljubavni izbor, nemojte im dopustiti da poljuljaju vaš osjećaj sreće. Nikome se ne trebate opravdavati ni ispovijedati. Ako mnogo radite, nužne su vam češće pauze.

 

Vodolija

VodolijaZa kvalitetan rad biće vam najbitnije da imate mir i da vam niko ne visi nad glavom. Manje ćete se isticati, povremeno se pritajiti i izbjegavati veće odgovornosti. Iscrpljivaće vas naporni ljudi i njihove jadikovke pa ćete lako gubiti strpljenje. Svoje vrijeme žrtvovaćete jedino za osobe koje to, prema vašem mišljenju, zavređuju.

 

Ribe

RibeDajte partneru više slobode – možda je njegov nemir uzrokovan vašom strogom kontrolom njegovih kretanja. Uzbudljivi susreti i iskustva povezana s putovanjem vratiće optimizam slobodnima. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju biće neupitni. Ako se bavite javnim poslom, ostvarićete zapažene nastupe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info