5 modnih dodataka koji će osvježiti vaš izgled ove jeseni

0

Kada je riječ o neophodnim modnim asesoarima koji će osvježiti vaš stajling ove sezone, sve se svodi na sledeće.

 

Šal

Manji ili veći – sve je do vas i vašeg ukusa. Činjenica je da je on nezamjenjiv i da ga možete nositi na tako mnogo načina, ali i kombinovati bukvalno sa svim drugim komadima garderobe.

 

Kaiš

Kako bi vam bilo dovoljno toplo, slojeviti način oblačenja pomoći će vam u tome. Ipak, imajući u vidu da zbog toga možete izgledati glomazno, bitno je da nosite kaiš koji će definisati vaš struk.

 

Gležnjerice

One su nezaobilazne, a sasvim je jasno i zbog čega: udobne su, nisu preglomazne, a pomoći će vam da vam bude dovoljno toplo. Kožne ili od antilopa? Sve zavisi od vremenskih prilika.

 

Velika torba

Kada je riječ o torbama, tokom hladnijih dana, obično se preporučuje da one budu veće nego obično. I sasvim je razumljivo: one su praktične, jer pored uobičajenih stvari koje nosite u torbi, tokom hladnijih dana moraćete dodati i hidratantnu kremu, šal, maramu i slično, a sve to ne biste bili u mogućnosti da “strpate” u manju torbu.

 

Kožna jakna

Svestrani komad garderobe koji je uvijek moderan i popularan, a idealan je za hladnije dane. Što se tiče boje, nikada nećete pogriješiti sa smeđom ili crnom kožnom jaknom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info