Podijelite dobra djela i učinite još jedno dobro

0

Stranica Dobro djelo riznica je dobrih djela koja ste upisivali tokom prethodnih 10 mjeseci. Kompanija m:tel vas poziva da pokažete kako baš vaše mjesto zaslužuje nagradu za humanost i dobru volju – dječije igralište koje će dobiti upravo opština sa najviše upisanih dobrih djela na ovom sajtu.

U interaktivnu mapu dobrih djela već je upisano mnogo pozitivnih primjera i interesantnih ideja kako učiniti nešto dobro za druge. Budite još jedna karika u čvrstom lancu dobrih djela zabilježenih na ovoj mapi i zajednički sa svojim sugrađanima, dobrim djelom koje ste učinili ili vidjeli da je neko drugi učinio, osvojite nagradu za mališane iz svog kraja. Potrebno je samo malo vremena i dobre volje, tek koliko vam treba da upišete informaciju o dobrim djelima koja, sasvim sigurno, činite svakoga dana. To su sva pozitivna djela i gestovi dobre volje, od onih svakodnevnih do velikih i organizovanih. Nekome ste pomogli da nacijepa drva za zimu? Komšiji da unese namještaj? Slučajnom prolazniku, putniku, dali neku korisnu informaciju o vašem mjestu? Učestvovali u humanoj akciji ili darovali nekom nešto? Sigurni smo da je vaš odgovor na mnogo ovakvih i sličnih pitanja pozitivan. Ukoliko jeste, još danas zabilježite svoje djelo u ovu elektronsku knjigu dobrih djela i osvojite nagradu, ali i budite ponosni na sebe, svoje sugrađane i mjesto u kojem živite.

Kompanija m:tel ovom akcijom želi promovisati pozitivne priče, dobra djela i prave vrijednosti, kao i nagraditi one koji su spremni činiti dobro i podijeliti ga sa drugima. Akcija traje do kraja ove godine, kada će jedna bh. opština biti nagrađena dječijim igralištem, kao opština sa najviše upisanih dobrih djela na sajtu dobrodjelo.com.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info