Dnevni horoskop za 20.10.2015.

0

Ovan

OvanTeže ćete se koncentrisati na posao, a odnosi s bliskim osobama odisaće napetošću i nerazumijevanjem. Nećete imati posebnog sluha za ustupke, što bi moglo unijeti pometnju u ljubavne veze. Iznenadićete partnera svadljivim nastupom i uvredljivim riječima. Nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

 

Bik

BikSpretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Usmjerite energiju na učenje, obrazovanje, putovanja i razgovore s osobama od kojih imate šta naučiti. Odlikovaće vas snaga uma i prodornost, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično. Samci će razmišljati o zanimljivoj osobi koju su nedavno upoznali.

 

Blizanci

BlizanciAko ste u položaju da upravljate tuđim finansijskim sredstvima, bićete zadovoljni ostvarenom dobiti. Mnogo energije potrošićete na spremanje i čišćenje, ali kad posao privedete kraju uživaćete u rezultatima. Na ljubavnom planu situacija nije baš najsjajnija, ali mnogo toga možete postići popuštanjem i tolerancijom.

 

Rak

RakMogli biste se naći na udaru nečije neutemeljene kritike ili će neko očekivati od vas odanost. Neće vam odgovarati neraščišćena poslovna situacija. Otežana će biti i komunikacija pa bi moglo doći do nesporazuma s kolegama. Vodite računa da svojim nemarom ne upropastite ljubavni odnos koji ima dobre izglede.

 

Lav

LavMoguć je napredak na finansijskom planu ili mogućnost da uspješno razriješite novčane zaostatke iz prošlog razdoblja. Neće vam se svidjeti način razmišljanja kolege s posla, ali je bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe. Ako imate zdravstvenih tegoba, zakažite termin kod doktora i obavite preglede.

 

Djevica

DjevicaUspješno ćete komunicirati s okolinom, a vaše duhovite primjedbe mnoge će nasmijati. Vještina komunikacije i lakoća kojom ćete otkrivati tuđe namjere, štitiće vas od pogrešnih odluka. Otvoren vam je put za novu ljubav, samo budite malo ozbiljniji, posebno ako je osoba u koju ste zaljubljeni nedavno imala prekid veze.

 

Vaga

VagaSuočite partnera s posljedicama neispunjenih obećanja i neodgovornosti. Dajte mu do znanja da nećete tolerisati takvo ponašanje. Nećete imati nerava da se posvetite kućnim obavezam, a ni zahtjevima ukućana. Pokažite im da i vama treba pažnje. Prijatelji će vam pomoći da prebrodite neugodno iskustvo, samo pazite da neke riječi ne protumače krivo.

 

Škorpija

ŠkorpijaIzvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja, dok će privatni život obilježiti radostan događaj. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete zadovoljni provesti večernje sate u krugu najbližih. Ukoliko želite da ostavite što bolji utisak na simpatiju, ne vodite računa samo o izgledu nego i o ponašanju.

 

Strijelac

StrijelacBićete puni energije, a naleti samopouzdanja podstaknuće vas na akciju. Razjasniće se odnos s partnerom. Shvatićete šta želite ili barem šta želite izbjeći. Imaćete odličnu intuiciju pa ćete s lakoćom pročitati nečije namjere ili nekome dati koristan savjet. U večernjim satima s ukućanima ćete voditi raspravu o novcu i dugovima.

 

Jarac

JaracŽivotni tempo se ubrzava. Više ćete se kretati, razmišljati i paziti da razne obaveze budu podmirene, a da tom prilikom nešto ne uskratite onima koje volite. Lako ćete uspostavljati kontakte pa će svi čiji posao zahtijeva komunikacijske vještine postići značajne uspjehe. Iznenadiće vas nečiji telefonski poziv.

 

Vodolija

VodolijaGlasni razgovori ili vanjska buka ometaće vam koncentraciju. Teško ćete izražavati svoje misli pa će neke vaše riječi biti pogrešno protumačene. Ljubavni odnosi biće na iskušenju. Mogli biste se upustiti u nevjeru ili o tome samo razmišljati, naročito ako u odnosu s partnerom postoje problemi koje teško rješavate.

 

Ribe

RibeKoncentracija će vam biti odlična pa s pamćenjem neće biti problema. Studenti će organizovano pripremati ispite i usvajati novo gradivo. Neki će pronaći posao ili krenuti u privatno preduzetništvo. Pružiće vam se povoljna prilika za kupovinu automobila ili namještaja. S novcem ćete, uopšteno, vrlo vješto rukovati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info