Pogodite Open Pickbox sadržaje i osvojite vrijedne nagrade

0

Kompanija m:tel pokrenula je novo izdanje popularne online igre „Open asocijacije“, a u njenom centru se ovaj put nalaze filmovi i serije. Poznavaoci sedme umjetnosti treba da pokažu svoje znanje tako što će prepoznati 20 sadržaja skrivenih na jednoj fotografiji, a tri najbrža će osvojiti vrijedne nagrade.

„Open asocijacije“ su vrlo jednostavna, ali veoma zabavna igra koju možete zaigrati na zvaničnom blogu kompanije m:tel. Potrebno je da igrači na fotografiji prepoznaju 20 skrivenih sadržaja, te svoje odgovore prijave u formularu koji se nalazi odmah ispod fotografije.

Do sada su ljubitelji televizije pokušavali da pogode 20 TV kanala iz Open TV ponude, ali sada je zadatak još zanimljiviji –prepoznati 20 video sadržaja iz Open Pickbox videoteke. Postavljena fotografija predstavlja pravi test za filmofile, jer se na njoj nalaze detalji koji upućuju na neki poznati igrani film, crtani film ili seriju. Igrači, stoga, treba da dobro razgledaju svaki kutak ekrana i pronađu karakteristična lica ili predmete. Osoba koja prva pošalje 20 tačnih odgovora, kao nagradu će od kompanije m:tel dobiti tablet Alcatel Pixi 8 WiFi. Drugi i treći najbrži igrač osvojiće pametni telefon Alcatel Pixi 3, odnosno fiksni telefon Philips D120.

Značajna informacija za igrače je da je riječ isključivo o sadržajima koji su dio Open Pickbox videoteke pa njihova lista, koju je moguće pogledati na zvaničnoj stranici kompanije m:tel, može da posluži kao dobra smjernica u pokušajima pogađanja. Ovaj podatak je, međutim, samo donekle pomoć, jer je Open Pickbox baza ukupno obuhvata preko 2.500 sati programa.

Naime, Open Pickbox je domaća varijanta planetarno popularnog formata koji omogućava dostupnost video sadržaja u svakom trenutku, njihovo gledanje bez reklama, kao i funkcije pauziranja i premotavanja, sve pomoću televizora.

U okviru ove ponude kompanije m:tel moguće je i gledanje najaktuelnijih svjetskih noviteta odmah nakon premijernih prikazivanja, a tu su i mnogi popularni igrani, dokumentarni i crtani filmovi, kao i najpopularnije serije.  Zbog svega navedenog, ljubiteljima filmova koji se okušaju u „Open asocijacijama“ zadatak možda neće biti jednostavan, ali će sigurno biti krajnje zabavan.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info