Osvojite nove uređaje u drugom krugu novog ciklusa “Staro za novo”

0

Početak ovog mjeseca donio je i novi krug svima već dobro poznate akcije kompanije m:tel “Staro za novo”, što je idealna prilika da zamijenite vaše stare i dotrajale kućanske aparate.

Svi zainteresovani učesnici u novom krugu, koji će trajati do kraja oktobra, imaju priliku da osvoje novu peglu vrhunskog kvaliteta.

Sve što treba da učinite je da pošaljete fotografiju svoje pokvarene ili dotrajale pegle i pružiće vam se mogućnost da osvojite novu, koja će postati dio vašeg domaćinstva.

Na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel, potražite online formular za prijavu”. Za učešće se možete prijaviti tako što ćete prije ispunjavanja formulara pripremiti jednu fotografiju svoje stare pegle koju želite zamijeniti. Važno je da se na uređaju koji je predstavljen na fotografiji nalazi i naljepnica ili papirić na kojem je ispisano ime akcije “Staro za novo”. Takođe, možete koristiti i hashtag #starozanovo, kako biste svoju prijavu promovisali na društvenim mrežama i na taj način prikupili dodatne glasove.

Pored fotografije i osnovnih podataka koje treba da upišete u formular, treba da ispunite i polje za opis fotografije, te obrazložiti zašto vam je potrebna zamjena uređaja. Na primjer, dodatne glasove možete osvojiti opisom neke zanimljive ili smiješne situacije u kojoj je vaš uređaj zakazao kada vam je najviše bio potreban.

Sve prijavljene fotografije postaju dio “Staro za novo” virtuelne galerije na zvaničnom blogu kompanije m:tel. Dok traju prijave fotografija pegli, istovremeno je aktivno i glasanje za prijavljene fotografije frižidera na prethodnom linku.

Za vaše favorite možete glasati putem posebnog SMS koda koji će biti dodijeljen svakoj objavljenoj fotografiji, a glasanje po principu “jedan broj – jedan glas” moguće je za sve m:tel brojeve. Poruke se šalju na broj telefona 065 1145, a cijena jedne SMS poruke iznosi 0,09 KM (sa PDV-om). Akcija “Staro za novo” je humanitarnog karaktera, budući da će m:tel zahvaljujući vašim glasovima pokloniti jedan uređaj.

Više informacija o trenutnoj ponudi bijele tehnike kompanije m:tel možete pronaći ovdje.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info