8 elegantnih komada garderobe koje trebate imati ove jeseni

0

Želite da izgledate elegantno, moderno i što privlačnije i tokom ove sezone? Sljedeći komadi garderobe mogu vam pomoći u tome.

Gležnjerice


One su veoma udobne i idealne za jesenju sezonu. Možete ih nositi u svim prilikama i kombinovati sa apsolutno svim komadima garderobe. Najbolje od svega je to što su one i jedan od trendova koji je popularan gotovo svake jesenje sezone, a u zavisnosti od modela, moći ćete da ih nosite i tokom zime ili proljeća.

Bijele farmerice


Uske ili široke, spuštenog ili podignutog stuka – bitno je da su farmerice i da su bijele. One su komad garderobe koje će unijeti svježinu u vaš stajling, a upravo zbog toga što su bijele, možete ih nositi u svim prilikama. Pored toga, idealne su i za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Tote torba


Ona je dovoljno prostrana da u nju stavite sve vaše potrepštine (čak i manji laptop!) te je jedna od onih torbi koje možete nositi i na posao i u večernje izlaske. Pored toga, često ćete čuti i kako je zovu shopping torba, upravo zbog njene veličine, a definitivno je i jedan od najpopularnijih modela torbi svih vremena.

Šal


Uvijek je zgodno imati ga pri ruci, posebno kada su u pitanju hladna jutra ili večeri. Možete ga nositi preko jakne ili ga nježno “ušuškati” ispod jakne – sve zavisi koliko je vani hladno i kakav stajling vam se više sviđa. Takođe, ukoliko ne nosite dezenirane komade garderobe, onda je dezenirani šal najbolji izbor – on može pomoći da vaš stajling izgleda veoma upečatljivo.

Ogrtač


U danima koji ne zahtijevaju nošenje debljeg kaputa, plašt je idealan komad garderobe koji će vam pomoći da istovremeno izgledate elegantno i ležerno. Veoma lako ga možete uklopiti u svaki stajling, a osim što je dovoljno topao istovremeno je i veoma zanimljiv komad garderobe koji će uvijek privući pažnju.

Čizme preko koljena


Tokom hladnijih dana, čizme preko koljena odličan su izbor za kombinovanje sa helankama, uskim farmericama, suknjom ili haljinom. Idealno se slažu i sa dužim džemperom ili kaputom, jer pomažu da se uravnoteži cjelokupni izgled.

Parka


Parka ili jakna sa kapuljačom veoma je popularna, ali i veoma funkcionalna. Njena kapuljača obično je oivičena vještačkim krznom, što samoj jakni daje notu luksuza. Parka je jakna koja će vas utopliti, ali i pomoći vam da izgledate moderno.

Kraći kaput


On odiše elegancijom! Možete ga kombinovati sa svim drugim elegantnim komadima garderobe, a savršeno se slaže i sa čizmama preko koljena. U svakom slučaju, tokom hladnijih dana biće vam veoma drago što ga imate u svojoj garderobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info