8 elegantnih komada garderobe koje trebate imati ove jeseni

0

Želite da izgledate elegantno, moderno i što privlačnije i tokom ove sezone? Sledeći komadi garderobe mogu vam pomoći u tome.

 

Gležnjerice

One su veoma udobne i idealne za jesenju sezonu. Možete ih nositi u svim prilikama i kombinovati sa apsolutno svim komadima garderobe.

 

Bijele farmerice

Uske ili široke, spuštenog ili podignutog stuka – bitno je da su farmerice i da su bijele. One su komad garderobe koje će unijeti svježinu u vaš stajling, a upravo zbog toga što su bijele, možete ih nositi u svim prilikama.

 

Tote torba

Ona je doboljno prostrana da u nju stavite sve vaše potrepštine (čak i manji laptop!) te je jedna od onih torbi koje možete nositi i na posao i u večernje izlaske.

 

Šal

Uvijek je zgodno imati ga pri ruci, posebno kada su u pitanju hladna jutra ili večeri. Možete ga nositi preko jakne ili ga nježno “ušuškati” ispod jakne – sve zavisi koliko je vani hladno i kakav stajling vam se više sviđa.

 

Ogrtač

U danima koji ne zahtijevaju nošenje debljeg kaputa, plašt je idealan komad garderobe koji će vam pomoći da istovremeno izgledate elegantno i ležerno.

 

Čizme preko koljena

Tokom hladnijih dana, čizme preko koljena odličan su izbor za kombinovanje sa helankama, uskim farmericama, suknjom ili haljinom. Idealno se slažu i sa dužim džemperom ili kaputom, jer pomažu da se uravnoteži cjelokupni izgled.

 

Parka

Parka ili jakna sa kapuljačom veoma je popularna, ali i veoma funkcionalna. Njena kapuljača obično je oivičena vještačkim krznom, što samoj jakni daje notu luksuza. Parka je jakna koja će vas utopliti, ali i pomoći vam da izgledate moderno.

 

Kraći kaput

On odiše elegancijom! Možete ga kombinovati sa svim drugim elegantnim komadima garderobe, a savršeno se slaže i sa čizmama preko koljena. U svakom slučaju, tokom hladnijih dana biće vam veoma drago što ga imate u svojoj garderobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info