Videoteka budućnosti u m:tel open ponudi

0

Pickbox nudi više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i  Diznijevih sadržaja

Kao novi korisnik Open IPTV usluge sa m:tel Open Pickbox videotekom na raspolaganju  imate  preko 2.500 časova ekskluzivnih sadržaja koje možete gledati kada god to želite i koliko puta želite, bez ikakvog ograničenja.  Odabrane  sadržaje  možete pauzirati, premotavati ili vraćati na početak, a sve to bez uobičajenih prekida reklamama u toku njihovog emitovanja. Istovremeno Pickbox  je fantastično rješenje za filmofile koji su na internetu stalno u potrazi za najnovijim epizodama omiljenih hit serija ili filmova. Zahvaljujući Pickbox videoteci od sada možete uživati i u svjetskim premijerama samo 24 časa nakon njihovog prikazivanja u Americi.

Pickbox videoteka nudi za svakoga po nešto, pa je za one najnestrpljivije tu i vrela rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera.  Uz m:tel Open IPTV uslugu  Pickbox videoteka dostupna je već po cijeni od 6,25 KM mjesečno, uz ugovor na 12 mjeseci.

Izdvojeni naslovi na Pickboxu u oktobru

Izdvajamo ekskluzivne epizode druge sezone Državne sekretarke sa oskarovcem Morganom Frimanom u ulozi sudije i sekretarkom Teom Leoni. Političke igre u Bijeloj kući i izvan nje se nastavljaju, a svi radoznali koji prvi žele da saznaju kako će se Državna sekretarka snaći u krizi koja ju je zatekla naći će odgovore na Pickboxu. Zatim su tu i ekskluzivne serije poput prve epizode druge sezone Mjesta zločina: Sajber “Zvezdana kapija SG-1”,  “Tanke linije”, “Crno siroče” i druge. Neki od bisera videoteke su popularni „Vikinzi“, zatim  „Kuća od karata“, a tu su i  BBC serije poput „Poaroa“ i „Šerloka“.

Dječiji sadržaji zauzimaju posebno mjesto u videoteci, tako oni najmlađi mogu uživati u Dizni hitovima

„ Pokahontas “, „ Pokahontas II – Putovanje u Novi svijet “, „ Ostrvo s blagom “, „ Atlantida: Izgubljeno carstvo”,   „ Atlantida: Milov povratak“ i naravno  “Snježana i sedam patuljaka”

Saznajte više o m:tel Open pickbox videoteci na www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info