Najtraženije torbe za Jesen 2015.

0

Torba je ženin najvjerniji prijatelj, jer ona jako dobro zna kako da sačuva svaku tajnu, ali i sitnice svoje  vlasnice. Da biste i vi i vaša najvjernija “prijateljica“ uvijek bile u trendu, donosimo sedam trenutno natraženijih torbi na svjetskom tržištu.

Bucket torba


Iako su i dalje broj jedan među torbama, bucket torbe dolaze u malo izmijenjenom i osvježenom obliku. Za ovu sezonu dizajneri su se poigrali teksturom, materijalom, siluetama i sitnim detaljima kako bi bile još privlačnije.

Torba s printom


Torbe s printom, a posebno cvjetnim, nastavljaju sa popularnošću i nakon ljeta. Takođe, jednako moderni su i ostali printevi, poput tufni, pruga, geometrijskih oblika, ali i životinjski, posebno u obliku žirafinih šara.

Torba preko ramena


Iako su torbe sa ručkama mnogo elegantnije i one koje nosite preko ramena mogu biti jednako ženstvene. Dostupne su u raznim bojama i oblicima te izgledaju veoma dobro u svim modnim kombinacijama.

Ceker torba


Ceker torbe, posebno tkane ili pletene od slame, veoma su moderne i ove sezone. Veoma lagane i prostrane, praktične su za kombinovanje u zadnjim danima ljeta i početkom jeseni.

Luksuzne torbe


Svaka stilski osviještana žena veoma dobro zna da u svojoj kolekciji treba imati raskošnu i elegantnu torbu od reptilske kože. One su i ove sezone veoma popularne te dolaze u svim oblicima i veličinama.

Kolor-bloking torba


Ovu super modernu torbu možete naći u gotovo svim bojama duginog spektra. One predstavljaju zanimljiv modni dodatak i odlično se slažu uz gotovo sve odjevne kombinacije.

Tote torba


Velika torba sa ručkama, čistih linija, kroja i dizajna prosto odiše klasičnim stilom. Veoma je praktična, jer u nju možete staviti sve što vam je potrebno. Možete je nositi svakodnevno, lako se kombinuje i nikada ne izlazi iz mode.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info