Surfujte brzo, stabilno i neograničeno uz m:tel internet

0

Iskoristite odličnu ponudu iz m:tel-a – 24 mjeseca interneta sa 10 odsto popusta

Želite li brzu i kvalitetnu internet vezu 24 časa dnevno, bez ograničenja protoka saobraćaja, sa istovremeno  slobodnom telefonskom linijom, spoj interneta i IPTV-a ili fiksnog i mobilnog interneta, pravo je vrijeme da se odlučite za jedan od m:tel internet paketa.

Iz m:tel-a vas pozivaju da se pretplatite na neograničeno internet uživanje istovremeno na više uređaja (WiFi u paketu) ili  da istražite Open duo sa dvije usluge u paketu:  televizijom ili mobilnim internetom i ostvarite popust od 10 odsto na pretplatu 24 mjeseca.

Bilo da ste potpuno novi, ili korisnik koji ponovo ugovara jedan od internet paketa, pored navedenog popusta možete da nabavite i odlični tablet Alcatel Pixi koji uz paket Open Duo internet +IPTV može biti vaš po cijeni već od 19 KM (sa PDV-om).

Ukoliko vam je potreban samo internet, u zavisnosti od toga čim se bavite, te koliko i zašto ga koristite, u m:tel ponudi pronaći ćete sjajne Optima, Expert  i Max pakete.

Trebate li internet u paketu sa televizijom ili mobilnim internetom, u tom slučaju za vas su Open duo i Open duo Net paketi sa različitim brzinama prenosa podataka.

Koji god internet da odaberete, uživaćete u stabilnosti, brzini i neograničenom protoku saobraćaja uz 10 odsto popusta čak 24 mjeseca.

Ponuda popusta na pretplatu vrijedi do 30.novembra 2015. godine, a ponuda uređaja do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005 ili posjetite m:tel web stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info