Bijeljina u novom internet dobu

0

Nevjerovatno brz protok informacija i najbrži internet na tržištu je odnedavno u ponudi kompanije m:tel

Usluga širokopojasnog pristupa interneta sada je upotpunjena VDSL ponudom što je novi tehnološki korak naprijed kompanije m:tel. Stranice na internetu će se od sada učitavati dok trepnete, jer je riječ o takozvanoj very high bit rate DSL tehnologiji, tehnologiji koja omogućava višestruko brži internet od onog koji ste imali do sada.

Na širem području grada Bijeljina u ponudi kompanije m:tel odnedavno su paketi koji sadrže besplatan internet brzine 30/3 Mb/s za nevjerovatno brzo internet iskustvo bez ugovorne obaveze.

Ukoliko vaš posao zavisi od gotovo idealne internet veze ili ste prosto zaljubljenik u velike sajber  brzine, VDSL tehnologija je upravo namijenjena vama. Ova usluga omogućava višestruko brži upload i download internet sadržaja.

Skidanje filmova, gledanje online utakmica, upload važnih dokumenata i velikih grafičkih fajlova od sada je mnogo brže i komfornije.  Iskoristite sve prednosti nove tehnologije u paketima objedinjenih usluga Open Max.

Pored najboljeg interneta koji možete koristiti na više uređaja po brzini 30/3 Mb/s,  možete uživati u besplatnim razgovorima sa korisnicima svih fiksnih mreža u BiH, odabrati prijatelj broj iz mobilne mreže i sa njim razgovarati po cijeni od 0,05 KM/min, uživati u oko 150 digitalnih TV kanala i novim unaprijeđenim tv opcijama, kao i paketima besplatnog premium tv programa.

Informišite se više, posjetite mtel.ba i uvjerite se u najbolju ponudu na tržištu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info