Prijateljska podrška IT konferenciji MSCommunity BiH

0

Četvrto izdanje MSCommunity BiH konferencije, jednog od najznačajnijih skupova IT profesionalaca iz BiH i regiona, ove godine će se održati u hotelu Vučko na Jahorini, 3. oktobra 2015. godine. Kompanija m:tel je i ove godine pružila podršku održavanju ovog  prestižnog okupljanja IT stručnjaka.

Primarna namjena ove konferencije je razmjena znanja i iskustava između Microsoft orijentisanih korisnika, administratora, inženjera, programera i partnera u BiH, kao i svih IT entuzijasta.

Konferenciju organizuje MSCommunity BiH, uz svesrdnu podršku Microsofta BiH. Uz Microsoft konferenciju MSNetwork, koja se tradicionalno održava svake godine na proljeće, MSCommunity konferencija je jedan od najznačajnijih skupova IT profesionalaca iz cijele BiH i regiona.

Kao i do sada, konferencija je besplatna za sve one koji žele da prisustvuju. Zahvaljujući prijateljima projekta. Za učesnike je obezbijeđen i prevoz  na relaciji Sarajevo – Jahorina – Sarajevo. Više informacija potražite na zvaničnoj stranici konferencije.

Podsjetimo, do sada su održane tri veoma uspješne MSCommunity BiH konferencije, od kojih je svaka okupila više od 230 IT stručnjaka (administratora, programera i inženjera) iz BiH.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info