m:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive naslove

0

“Rvanje sa ludilom”, naslov je filma koji je nominovan za 5 nagrada “OSKAR”, a na programu je u subotu, 3. oktobra 2015. godine u 20.00 časova na TV CINEMAX. Ovo je dokumentaristička drama o milioneru Džonu du Pontu i njegovom odnosu sa braćom Dejvom i Markom Šulcom, vrhunskim rvačima koji treniraju na njegovom imanju. Mark u početku idealizuje Du Ponta, ali polako shvata ozbiljnost njegovog ludila. Režiju potpisuje Benet Miler, a igraju Stiv Karel, Vanesa Redgrejv, Sijena Miler i drugi.

Televizijski kanal HBO u nedjelju, 4. 10. 2015. godine emituje triler “U srcu oluje” u terminu od 20.05 časova. Nedjeljna premijera ovog filmskog spektakla je događaj ispričan kroz vizuru i objektive profesionalnih lovaca na oluje, amatera koji traže uzbuđenje i hrabrih građana. “U srcu oluje” prikazuje nezapamćeni udar tornada u gradu Silvertonu. Film je režirao Stiven Kvejl.

Druga sezona dramske serije „Ostavljeni“ iz originalne HBO produkcije, stiže na  TV HBO. Ekskluzivna premijera zakazana je u isto vrijeme kad i u Americi: ponedjeljak, 5. oktobar u 03.00 časa iza ponoći po lokalnom vremenu, te istog dana u udarnom terminu od 20:05 časova. Druga sezona „Ostavljenih“ snimana je u Ostinu, a radnja se premješta iz Mejpltona (koji je ostao u plamenu na kraju prve sezone) u teksašku zajednicu koja nije izgubila nijednu osobu… U glavnim ulogama su: Džastin Teru (Kevin), Ejmi Breneman (Lori), Margaret Kuali (Džil), Liv Tajler (Meg) i mnogi drugi.

Ne propustite regionalnu premijeru  5. sezone serije Domovina” od 6. oktobra, utorkom u 22.00 časa na TV FOX. Peta sezona serije Domovina nastavlja se dvije godine poslije propalog mandata Keri Metison kao šefa stanice CIA u Islambadu. Boreći se da pomiri svoj osjećaj krivice i razočarenja sa godinama rada na prvoj borbenoj liniji „rata protiv terorizma“, Keri se nađe u samonametnutom izgnanstvu u Berlinu, otuđena od CIA i zaposlena u privatnoj kompaniji za obezbjeđenje. Uloge tumače: Kler Dejns, Mendi Patinkin, Rupert Frend

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite m:tel Open stranicu

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info