7 karakteristika veoma poželjnih žena

0

Poželjno najčešće se može definisati kao “vrijedno imati ili željeti; prijatno, odlično ili fino”. Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti vjerovatno su stvorili sliku o tome šta najviše žele kod partnera. A većina žena vjerovatno je zaželjela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija.

I dok svijet i dalje neprestano pokušava da otkrije koje su to karakteristike veoma poželjne žene, istina je da možemo samo nagađati. Definicija će se neprestano razvijati.

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo reći jeste da će veoma poželjne žene vjerovatno imati sljedećih sedam karakteristika.

One ne jure ljude


Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvjereni stav.

One imaju kontrolu nad svojim emocijama


Veoma poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspjeha u životu. Umjesto toga, one kontrolišu svoje emocije. One ne provode vrijeme u “njegovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

One izbjegavaju tračanje


One svoje vrijeme provode mnogo produktivnije te su svjesne da tračanje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervisani su za školarke, a ne za zrele, poželjne žene.

One ne traže pažnju


Takva žena ne postavlja mnogobrojne selfije i ne mijenja statuse veze na društvenim medijima svaki put kada je neko privuče ili kada se zaljubi. Ona ne želi da opterećuje druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih dostignuća.

Ona vjeruje da na taj način treba skrenuti pažnju na sebe, a ne nametati se stalnim promjenama koje joj se dešavaju u životu.

One imaju hobije


One se konstantno trude da postanu što bolje u svojim hobijima i stvarima koje im pomažu da se razviju i rastu. One nisu neko ko je sklon odugovlačenju. Ukoliko im se svidi određena aktivnost, one će je zdušno i upražnjavati.

Svjesne su da im hobi može pomoći da eliminišu svakodnevni stres i upravo zbog toga ga i upražnjavaju.

One ne gube svoju ličnost kada su u vezi


Bilo da je u pitanju veza ili brak, poželjne žene ne gube svoju ličnost. One imaju svoj život koji prevazilazi vezu te se ne drže grčevito svog partnera. Nikada ne gube iz vida svoje snove i ciljeve, kada je ljubav u pitanju. One u cijelom tom procesu ne gube svoj identitet.

One donose odluke o tome koliko vremena je potrebno posvetiti vezi i njenim ciljevima. Njihova parola je da je veza dodatak njihovom životu, a ne njihov život.

Odlične su u komunikaciji


One imaju jasne misli, a to i pokazuju odabirom riječi, bez obzira na kojem jeziku ih izgovaraju. Samopouzdanje kojim odišu dok pričaju veoma lako osvaja sagovornike. Njihova komunikacija zasnovana je na logičnostima sa pravom mješavinom realnosti i emocija.

Poželjne žene ne pretjeruju. One će vas uvijek saslušati, ali vam neće dati savjet dok ga sami ne zatražite. Dobro im je poznato koliko je bitno biti dobar u komuniciranju, a takođe znaju i šta je potrebno da bi takve i postale.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info