Pickbox – nova Open videoteka

0

Uz m:tel Open pakete iskoristite popust od 10% na pretplatu 12 mjeseci, gratis razgovore prema Srbiji i uživajte u novoj Pickbox videoteci

Pored mogućnosti kombinovanja besplatnih razgovora u fiksnoj mreži, različitih internet brzina prilagođenih svim vašim potrebama, izborom više od 150 digitalnih TV kanala, Prijatelj brojevima u mobilnoj mreži, fantastičnim  bonusima u mobilnoj telefoniji, naprednim IPTV funkcionalnostima,  m:tel Open vam od sada nudi i popust od 10% na pretplatu 12 mjeseci, besplatne razgovore prema Srbiji i Pickbox videoteku.

Popularne TV serije i filmovi različitih žanrova – od komedija, akcija i drama poznatih svjetskih produkcija, do trilera i SF fantazija koje ćete netremice pratiti, ali i dugometražni i crtani filmovi, koje će rado gledati vaši najmlađi, dio su nove Pickbox usluge u okviru m:tel-ovog Open IPTV-a.

 

Pickbox je velika i kvalitetna  videoteka  koja nudi različite TV sadržaje koji su dostupni pritiskom na dugme. Uz ovu videoteku imate opciju izbora od više hiljada časova programa, kojeg možete gledati kada i koliko želite, bez prekida reklamama.

Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Naravno, tehnički aspekt Open platforme dozvoljava da se svi sadržaji gledaju u bilo koje doba dana, da se pauziraju, premotavaju i vraćaju na početak, a sve to neograničen broj puta u mjesecu.

Neki od bisera videoteka su sigurno i popularni „Vikinzi“, „Kuća od karata“, „Čista Hemija“, „Nazovi Saula“, „Agenti SHIELD-a“, „Heliks“ ili BBC serija poput „Poaroa“ i „Šerloka“. Izdvajaju se i klasici američke produkcije poput „Sajnfelda“ ili „Mjesta zločina“.

Dječiji sadržaji zauzimaju posebno mjesto u videoteci, i tako mališani mogu uživati u Dizni hitovima poput„Princeze i žapca“, „Vol I“, „Bolta“, „Hrabre Meride“ ili „Života buba“.

Usluga Pickbox videoteke košta 6,25KM (bez PDV-a) mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci, a 7,50 KM (bez PDV-a) mjesečno bez ugovorne obaveze.

Pored Pickboxa, svim novim i postojećim korisnicima koji ponovo ugovore Open paket koji u sebi sadrži fiksnu telefoniju (izuzev Start paketa) m:tel nudi 10% popusta na pretplatu 12 mjeseci uz gratis razgovore prema mt:s fiksnoj mreži do kraja 2015. godine. A za sve one kojima je uz Open potreban i novi TV m:tel nudi odličnu ponudu Samsung smart LED televizora od 43 inča uz mjesečnu ratu od 67 KM (sa PDV-om), uz paket Open Trio Plus.

Ponuda popusta i gratis razgovora važi do 31.oktobra 2015. godine, a ponuda uređaja do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005 ili posjetite Open stranicu

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info