Dnevni horoskop za 30.09.2015

0

Ovan

OvanBićete promjenjivog raspoloženja. Odužiće se vaš jutarnji ritual pijenja kafe, jer će vam više nego inače trebati vremena da se razbudite i pripremite za obaveze. Partner će vam izlaziti ususret, posebno ako ste prezaposleni i imate malu djecu. Svakako mu dajte do znanja da cijenite njegov trud i pomoć.

 

Bik

BikIza vas stoje lijepi rezultati, a srećne okolnosti koje vas prate ojačavaju vašu svijest o vlastitim vrijednostima. Odvažite se na rizik, jer promjena koju samoinicijativno napravite, donijeće vam napredak. Svaka vaša odluka biće ispravna. Iskra privlačnosti koja tinja između vas i simpatije mogla bi se rasplamsati u pravu strast.

 

Blizanci

BlizanciOčekuje vas povećana briga za kuću i porodicu, a što će vas prilično iscrpiti. Umjesto na sebe, za promjenu se oslanjajte na druge – dopustite im da vam pomognu. Ako od partnera skrivate neke tajne, danas bi se moglo dogoditi razotkrivanje. Pazite kako ćete reagovati – ukoliko se poslužite lažima, još dublje ćete upasti u problem.

 

Rak

RakDoći ćete u kontakt s osobama ili sadržajima koji će vam omogućiti sticanje novih iskustava. Bićete u prilici da nekoga podučite nečemu. Drugi će uvažavati vaše savjete i cijeniti vaše mišljenje. Vaše društvene vještine pokazaće se ključem koji otvara sva vrata. Tokom večeri prijatelji će vam saopštiti veselu vijest.

 

Lav

LavU svim teškoćama najviše će vas pogoditi činjenica da se osjećate sami i drugačiji od drugih. Prijatelj ili bliski saradnik pomoći će vam u otkrivanju onih osoba koje su zaslužne za vaš trenutno loš poslovni ugled. Utirite put razumijevanju i skladu s partnerom. Popuštanjem i strpljivošću izbjeći ćete neugodnosti.

 

Djevica

DjevicaDoživjećete vrlo ugodne ljubavne trenutke. Ako ste sami, neobavezno udvaranje i komunikacija sa suprotnim polom pokazaće koliko ste šarmantni i privlačni. Mnoga će se prijateljstva pretvarati u ljubav pa vas žar strasti neće mimoići. Polako, ali sigurno ostvaruje se nešto čemu veoma dugo težite.

 

Vaga

VagaUkoliko razmišljate o podizanju kredita ili kupovini na otplatu, pazite da se ne preračunate. Mogli biste prekasno shvatiti da previsoke mjesečne rate ugrožavaju vaš standard. Ustanovite zbog čega ste nezadovoljni u ljubavnoj vezi. Iako je naizgled sve u redu, osjećate zasićenost. Ipak, zapitajte se kako se osjeća vaš partner.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete neodoljivu privlačnost prema nekome, zbog čega ćete biti spremni rizikovati sve što imate. Ni samci neće biti pošteđeni fatalnih susreta – neko predstavlja za vas uzbuđenje i izazov kakav do sad još niste doživjeli. Ukoliko ulazite u partnerstvo, vodite parnicu ili javni posao, bićete meta ogovaranja i otvorenih suprotstavljanja.

 

Strijelac

StrijelacPrije nego što odlučite da nešto preduzmete, objavite ili najavite biće nužno da se na to kritički osvrnete. Pažljivim analiziranjem vlastitih misli i planova spriječićete tuđe kritike, a u nekim slučajevima i omalovažavanja. Ako ste u braku ili vezi, partnerov postupak pojačaće vaše sumnje. Ako ne želite da vam ljubavna situacija izmakne kontroli, krenite u odlučniju akciju.

 

Jarac

JaracSenzualni ste i željni partnerove nježnosti. Oboje ste se zbližili, a to se tiče i onih koji imaju ljubav na daljinu. Samci, privlačna osoba zagolicaće vašu maštu – ne propuštajte je. Povoljne okolnosti smiješe se medijskim ličnostima, umjetnicima, sportistima i svima onima čiji se posao odvija pred očima javnosti.

 

Vodolija

VodolijaBićete neodlučni i puni dilema koje možete riješiti jedino sami sa sobom. Susretljivi prijatelji pokušaće vas savjetovati, ali svjesni ste da je konačna odluka samo vaša. Nećete biti srećni zbog odnosa koji vladaju u vašoj kući. Ako ste privatni preduzetnik ili se bavite nekretninama, odgodite nova ulaganja.

 

Ribe

RibeZaljubljeni će uživati u povoljnijim emotivnim prilikama. Primijetićete partnerovu povećanu naklonost i njegova nastojanja da obogati vaš odnos. Željeće da se češće viđate i upoznate njegove rođake, roditelje i prijatelje. Veza vam je sve ozbiljnija pa će strast ustupiti mjesto prijateljstvu i većoj privrženosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info