5 stvari koje muškarci ne vole u krevetu

0

Odlično je biti opušten u spavaćoj sobi, ali kada je riječ o momcima, određene stvari im se nikako ne sviđaju. Štaviše, one ih prilično često i odbijaju te može doći i do gubitka interesa.

Sljedeće stvari najbolje je preskočiti.

Izjavljivanje ljubavi po prvi put


Kada uživate s njim, osjećate se uzbudljivo i preplavljeni ste emocijama te vrlo lako možete doći u iskušenje da mu izjavite ljubav. I, to je divno, ali ne ako mu to nikada ranije niste rekli. Zašto? Zato što, iako ovaj scenario može imati čaroban kraj, može vas odvući u pogrešnom pravcu. Prvi put mu to recite kada ste odjeveni i kada ga nježno gledate u oči, a poslije toga možete mu izjavljivati ljubav usred akcije, kada god poželite.

Pričanje o bivšem


Ima li potrebe objašnjavati ili je dovoljno reći da pomislite na to kako biste vi reagovali da on prije ili poslije seksa počne pričati o svojoj bivšoj? Mnogo je bolje svoju ljubavnu i seksualnu istoriju ostaviti pred vratima spavaće sobe.

Javljanje na telefon


Ako nešto nije zaista, zaista hitno i neodgodivo, ne postoji nijedan dobar razlog da s nekim čavrljate dok muškarac leži pored vas. Ako baš zaista morate, najbolje je da se izvinite i izađete iz sobe. Naravno, nemojte ga ostaviti samog pola sata!

Samokritičnost


Bez obzira na to koliko vas nervira to malo celulita i bez obzira na to koliko biste željeli da imate duže noge, ukazivanje na svoje nesigurnosti neće donijeti ništa dobro. Samo ćete se osjećati neprijatno, kako vi tako i on. I, u ovom konkretnom slučaju, bitno je da shvatite da je on s vama u krevetu, jer ste mu privlačni – od glave do pete.

Spominjanje njegovih zgodnih prijatelja


Nije uopšte strašno ako mislite da je njegov prijatelj privlačniji od njega – važno je da mu to ne kažete. Osim ako želite da tokom seksa muškarac ne misli da maštate o njegovu prijatelju, tu informaciju zadržite za sebe (pa čak i izvan spavaće sobe).

Izvor: minimagazin.info/Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info