Najpopularniji lakovi za Jesen 2015.

0

Pozdravite se sa veselim nijansama ljetnih lakova i poželite dobrodošlicu novoj klasi sofisticiranih boja. Od raskošne boje šljive, elegantne boje vina i glamurozne boje zlata, ove nijanse veoma su trendi i trebali biste nositi bar jednu ove sezone.

 

Boja vina

Karmini u bordo nijansama pravi su hit na jesenjim modnim revijama, ali ako niste sigurni da je to pravi izbor za vas, budite u trendu sa lakom boje vina.

 

Siva

Ove nijanse sive pravi su hit. Nose ih poznate pjevačice i glumice, a najbolje od svega je što ih možete kombinovati sa, apsolutno, svim i svačim.

 

Boja šljive

Razlika između boje vina i boje šljive? Jedna nijansa, odnosno podloga. Pored šljive, tu je i nijansa patlidžana koja je istovremeno i hladna i topla. Na kraju, iskričavi ametist savršen je za noćne izlaske.

 

Boja zlata

Zlato je zlato, a ove sezone nosi se i na noktima. Još ako volite glamur, šta će vam bolji razlog za izlazak?

 

Plava

Ove duboke nijanse plave boje nisu u potpunosti tamne, ali su veoma daleko od popularnih, ljetnjih akvamarin nijansi.

 

Narandžasta

Narandžasta je popularna već nekoliko sezona i s njom, zaista, nikada ne možete pogriješiti. Dok su ljetos u trendu bile svjetlije nijanse, kao što je boja mandarine, jesen donosi svoju nijansu – tamna narandža.

 

Boja čokolade

Želite da se riješite žućkastih boja koje su prevladavale tokom proljeća i ljeta? To možete postići nekom od nijansi čokolade koja se savršeno uklapa sa jesenjim vremenom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info