Kompanija m:tel ispunila želje najboljih prijatelja: Najljepše želje “Mjeseca prijateljstva” obilježile septembar

0

Mjesec prijateljstva jedan je od projekata koji za kompaniju m:tel ima poseban značaj, jer, između ostalog, njegova realizacija podrazumijeva ispunjavanje najoriginalnijih želja onima koji su ih poželjeli za svoje najbolje prijatelje.

Vodeći se korporativnim sloganom “Imate prijatelje!”, do sada su već ispunjene najljepše želje koje su pristizale putem bloga blog.mtel.ba, a među njima svaka se ističe humanošću i ljubavlju, koji krase najbolja prijateljstva.

Među odabranim ispunjenim željama zasluženo se našla ona koju je Dijana Miljatović poželjela za svoju drugaricu Maju Uličević-Todić, a to je da Maja i njene djevojčice Monika i Sara odu na more. Naime, Maja je samohrana majka, a njena mlađa curica je rođena ranije i od prvih dana se bori sa zdravljem, a ove godine je bila više puta u bolnici i dijagnoze variraju od bronhitisa do astme. Maja je pokušavala skupiti novac da ih odvede barem nekoliko dana na more, da bi ojačanog imuniteta djeca pošla u školu, a Dijana je ovu dirljivu priču podijelila sa m:tel-om.

“Ovo mi je vratilo vjeru i nadu da prijatelji ipak postoje i da postoje ljudi koji misle na vas. Ta želja me toliko dirnula da sam zaplakala od sreće nasred ulice”, kazala je Maja.

Kompanija m:tel pomogla je Svjetlani Bujić da obraduje svog najboljeg prijatelja i supruga Ranka posjetom Muzeju vazduhoplovstva “Nikola Tesla” u Beogradu, u kojem se nalaze letačke knjižice njegovog oca, a koje on već dugo želi vidjeti.

“Veoma mi je drago što sam uživo vidio neke stvari za koje nisam nikada vjerovao da ću vidjeti uživo, a to su jedrilice i avioni kojima je moj otac letio. Veliko hvala m:tel-u i ekipi koja se pobrinula da dođem ovdje”, kazao je Ranko tokom posjete muzeju.

Kompanija m:tel je ispunila i skromne želje koje se tiču najmlađih, a koji se oporavljaju od određenih zdravstvenih problema. Njih su prijatelji obradovali željama koje su se odnosile na telefone i pakete igračaka, pa će Tatjana, Faris, Elma i Goran upamtiti ovaj septembar kao mjesec u kojem su ispunjene njihove želje.

Kompanija m:tel će u narednom period ispuniti još jednu želju. Nju je poslala jedna djevojka, koja je poželjela da njena najbolja drugarica postane model u “nekoj ludoj i otkačenoj” reklami za m:tel, pa tako jednu Majru vrlo brzo očekuje avantura pred kamerama.

Kako je Mjesec prijateljstva obilježen i druženjem sa stanovnicima deset bh. gradova, m:tel je izvukao i imena 20 najsrećnijih prijatelja iz ovih gradova kojima će pokloniti specijalno dizajnirane majice prijateljstva. Njihova imena biće objavljena na blogu kompanije blog.mtel.ba, a video priče o Mjesecu prijateljstva dostupne su vam i na youtube kanalu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info