Da Vinci Learning vas vodi na put u Berlin

0

Zahvaljujući saradnji kompanije m:tel i kanala Da Vinci Learning koji se nalazi u m:tel Open IPTV ponudi imate priliku da saznate nešto novo, naučite mnogo i osvojite putovanje u Berlin za svoju porodicu.

Posjetite web stranicu kanala Da Vinci Learning i odgovorite na pitanje u okviru igre CityExplorers (izaberite BiH) jer možda baš vi osvojite put u Berlin za svoju porodicu, fantastičan teleskop ili školski paket.

Da Vinci Learning je jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV programa za cijelu porodicu koji je dostupan u osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 407. Zato što je zadovoljstvo znati, Da Vinci Learning vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u vašem domu.

Sve što je potrebno, jeste da posjetite stranicu Da Vinci Learning, pratite upute i date odgovor na jedno jednostavno pitanje. Na ovom sajtu možete potpuno besplatno preuzeti i Da Vinci learning džepnu enciklopediju.

Igrica traje traje do 16.10.2015.godine. Zabavite se uz Open IPTV i Da Vinci Learning kanal.  Igricu u potpunosti realizuje Da Vinci kanal, a svi detalji su dostupni na sajtu Da Vinci Learning.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info