Dnevni horoskop za 28.09.2015.

0

Ovan

OvanPlaniraćete nove projekte, angažovaćete se na njihovom osmišljavanju i pokretanju, što bi moglo iziskivati i dodatno obrazovanje ili usavršavanje. Odredite sebi jedan cilj i prionite na njegovo ostvarivanje. Ono što započnete donijeće rezultate u skoroj budućnosti. Proglasite rat štetnim navikama!

 

Bik

BikVeć od jutra ćete biti umorni i razdražljivi pa ćete jedva čekati kraj radnog vremena. Nastojte uraditi što morate. Partner će vas pritiskati svojim emocionalnim prohtjevima. Moraćete mu riječima objasniti da ga volite, iako smatrate da mu to svojim ponašanjem dovoljno pokazujete. Na poslu ćete se posvađati sa strankom ili šefom.

 

Blizanci

BlizanciIskoristite svaku priliku da produbite komunikaciju s prijateljem – mogli biste otkriti šta ga muči i pomoći svojim oštroumnim zapažanjima. Lakše nego inače izražavaćete svoje emocije ili dati obećanje koje bi vam ljubavni život moglo usmjeriti u novom pravcu. Partneru ćete biti neodoljivi pa će vas češće privlačiti u svoj zagrljaj.

 

Rak

RakNemojte dopustiti da vas pojedinci isprovociraju i ne nasjedajte na neprovjerene glasine o sebi. Preosjetljivi ste pa biste i dobronamjernu kritiku mogli doživjeti kao napad na sebe. Pokušajte izbjeći sva suprotstavljanja, jer se nećete znati odbraniti. Odmicanje od osoba koja vam ne odgovaraju biće najbolje rješenje.

 

Lav

LavOzbiljnije ćete razmišljati o svojoj budućnosti i biti u potrazi za novim prilikama. Kod jednih će se probuditi zanimanje za duhovno područje kojim mogu obogatiti život, a drugi će razmišljati o životu u inostranstvu. Prijatelj će vam otvoreno progovoriti o svojim intimnim problemima, računajući na vašu pomoć ili moralnu podršku.

 

Djevica

DjevicaIdealno je vrijeme za promjene pa nemojte čekati da se nešto dogodi samo od sebe. I drugi kao i vi imaju ambicije pa vas mogu u nečemu i preteći. Uhvatite se u koštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s razlozima neslaganja.

 

Vaga

VagaNešto ćete u svom životu mijenjati, prilagođavati se, možda čak i promijeniti mjesto prebivališta. Radije prespavajte neke odluke, jer u želji da sve što prije riješite, mogle bi vam promaknuti sitnice koje će se poslije pokazati bitnima. Partner neće imati previše sluha za vaše potrebe i želje, ali možda je samo neraspoložen.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogla bi vam se dogoditi simpatija na radnom mjestu ili ćete s kolegom nakon posla otići na kafu. Vezani će shvatiti da su se njihova očekivanja promijenila, ali partner ih u tome neće zdušno pratiti. Vi ćete biti za društvo i putovanja, dok će njemu više odgovarati bračna rutina, sigurnost i udobnost.

 

Strijelac

StrijelacPosvetite se hobijima, poslovima koji iziskuju kreativnost i originalna rješenja. Vjerujte svojoj intuiciji. Imaćete koristi od minulog rada, napora i ulaganja. Neko će vam uzvratiti uslugu ili vam se posebnim gestom zahvaliti na pruženoj pomoći.

 

Jarac

JaracBriniće vas narušeni odnosi s ukućanima. Uzrok mogu biti generacijske razlike ili nečija nepopustljivost koja vas dovodi do same granice strpljenja. Partner će biti više orijentisan na svoju porodicu nego na vas, ali nemojte mu zamjeriti ako se dosad nije tako ponašao. Nešto ga muči i trebaju mu vaša podrška i razumijevanje.

 

Vodolija

VodolijaUspješno ćete riješiti razmirice s onima s kojima ste u svađi. Sve više ste cijenjeni i traženi pa opravdano raste vaše samopouzdanje. Čak i ako vam je partner od onih svojeglavijih, primijetićete da je tolerantniji i staloženiji. Mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane za komunikacije i trgovinu, istaknute su i uspješne.

 

Ribe

RibeUkoliko očekujete novi posao, možda će biti potrebno da se doškolujete ili pohađate kurs. Kada je ljubav u pitanju, lako ćete sticati naklonost drugih. Mogla bi planuti ljubav s nekim koja poznajete, a simpatično nadmudrivanje i dvosmislene izjave biće okidač strasti. Posvetite više pažnje zdravlju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info