Dnevni horoskop za 26.09.2015.

0

Ovan

OvanDanas radite samo ono što vas odmara i opušta. Nužan vam je mali odmor od svakodnevnice i uobičajenog ritma. Ako se nađete u situaciji u kojoj biste se najradije posvađali s partnerom, suzdržite se. Ukoliko osjećate nemir ili tjeskobu, opustiće vas šetnja ili razgovor s prijateljem.

 

Bik

BikNećete imati mnogo vremena za odmor. Nešto u vama i oko vas tjeraće vas na stalnu aktivnost i užurbanost. Moguć je susret s osbom koju niste dugo vidjeli. Ako je to bivša simpatija, nije isključeno zbližavanje. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajedničkim aktivnostima.

 

Blizanci

BlizanciNedostajaće vam istrajnosti. Glavom će vam prolaziti razne ideje i planovi, a zapravo nećete preduzimati ništa. Telefon će vam zvoniti, stizaće kratke i intrigantne ljubavne poruke. Bićete traženi, ali to vas neće previše uzbuđivati. Uživaćete u kolotečini i odmaranju, a nerviraće vas svaka situacija koja bi vas u tome mogla ometati.

 

Rak

RakNove ideje i kontakti očekuju vas u mjestima udaljenim od vašega grada. Putovanja u inostrnstvo ili poznanstvo sa strancima obogatiće vaš društveni život. Dobro će vam doći bilo kakva aktivnost pa provedite dan u kretanju. Ljubavna zbivanja izmamiće vam osmijeh na lice – neko vam uzvraća emocije.

 

Lav

LavOdgovaraće vam potpuno povlačenje u samoću. Poželjećete se prepustiti maštanjima i unutrašnjem monologu. Radije potražite društvo, jer vam treba dobrog razgovora i razumijevanja. Nemojte slušati osobe koje ne razumiju vaš problem, jer ćete se osjećati još lošije. U večernjim satima vaše će neraspoloženje popustiti.

 

Djevica

DjevicaPostavite granice prema onima koji previše očekuju od vas, ali pažljivo kako nekoga ne biste uvrijedili. Da biste se bolje osjećali preporuje vam se više šetnje i sporta, a manje vožnje automobilom ili boravka u zatvorenim prostorijama. Vodite računa da svojim nemarom i neodgovornošću ne upropastite jedno prijateljstvo.

 

Vaga

VagaAko ste u braku, vrijeme provedeno s partnerom i djecom nastojte provesti što kvalitetnije. Ako se vraćate s putovanja, budite smireni i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju i preticanje. Ako ste imali problema sa zdravljem, osjetićete nalet energije i fizičke snage. Oporavak će teći bolje od očekivanog.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaše intelektualne sposobnosti biće istaknute pa će vam veoma dobro ići učenje stranog jezika ili bilo koji kurs koji pohađate. Bićete otvoreni za sklapanje poznanstva, a jedna uglađena osoba učiniće vam se oposebno privlačnom. Možda dođe do većeg zbližavanja, ali to neće zavisiti od vas nego od druge strane.

 

Strijelac

StrijelacBićete umorni pa obaveze nećete obavljati s voljom. Porodica će postavljati sve više zahtjeva pred vas pa ćete se osjećati sputano. Kako bi bio mir u kući, odricaćete se i prešutjeti ono što vam smeta. Bićete skloni promjenama raspoloženja, naročito u blizini osoba s kojima već imate napete odnose.

 

Jarac

JaracOčekuju vas ugodni susreti s prijateljima. Bićete najglasniji u društvu i podizati raspoloženje duhovitim dosjetkama. Ljubavni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladićete nesporazum unutar doma ili razjasniti neku situaciju s prijateljem. Osjećaj umora u večernjim satima najbolje ćete riješiti ranijim odlaskom na spavanje.

 

Vodolija

VodolijaOčekuju vas strastveni trenuci s partnerom, a zbližiće vas i planovi vezani za zajedničku budućnost. Više ćete razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti načina kako da ugodite jedno drugom. Finansijska situacija doživjeće poboljšanje koje neće biti veliko, ali će vas radovati.

 

Ribe

RibeImaćete dovoljno snage i elana za sve obaveze koje ćete s voljom obavljati. Vođeni intuicijom, u jednoj napetoj situaciji donijećete ispravnu odluku i nekoga zadiviti. Razmišljaćete o životu i primjećivati mnogo toga što drugima promiče. U nekim stvarima ćete se osjećati usamljeno i drugačije od drugih ljudi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info