Prenesi broj u m:tel mrežu do kraja septembra i uživaj u fantastičnim bonusima

0

Korisnici koji do kraja septembra prenesu broj u m:tel mrežu uključujući i postojeći pozivni broj, imaju mogućnost izbora jednog od tri tarifna modela m:tel ponude. Preporučujemo postpaid tarifni model Moj Mix  koji vam omogućava da sami odredite  optimalan  odnos minuta, poruka i neograničenog mobilnog interneta, te da iz m:tel-ove bogate ponude telefona  odaberete jedan od aktuelnih modela.

Septembarska ponuda Moj Mix tarife odnosi se na poslovne, ali i rezidencijalne korisnike koji prelaskom na m:tel mrežu i ugovorom na 24 mjeseca dobijaju popust od 50% na cijenu mjesečne pretplate za prvih šest mjeseci.

Ono što je novina prilikom prelaska u m:tel mrežu jeste mogućnost izbora Frend prepaid tarife i tarife Kombinuj. Da podsjetimo, Frend korisnicima pruža mogućnost kontrole troškova, uz dopunu računa zavisno od korisnikovih potreba, a tarifa Kombinuj obezbjeđuje uvijek isti iznos mjesečnog računa. Značajan bonus slijedi svim korisnicima koji u promotivnom periodu, tj. do kraja septembra prenesu broj i odluče se za osnovni Frend tarifni model.  Njima će u toku 90 dana od dana prelaska, za sve dopune prepaid računa u iznosu od 5 KM i više, biti dodijeljen bonus u iznosu 100% od iznosa dopune.

Oni koji žele obavezu bez obaveza, odnosno komfor pri korišćenju mobilnog telefona uz stalnu  kontrolu troškova s istim iznosom računa na kraju mjeseca, odabraće tarifni model Kombinuj Flet/Flex. U slučaju potrebe ovaj račun je moguće dopuniti elektronskom dopunom i tako ujedno ostvariti pravo na bonus u iznosu od 100% od iznosa dopune prepid račina koja nije manja od 5 KM.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info